Είναι “Πλυντήριο η Δικαιοσύνη”; Δόθηκαν “80 εκ. ευρώ σε 2 υπουργούς για να “σπρώξουν” φάρμακα”;

Αυτά τα φοβερά και τρομερά πρωτοσέλιδα που βλέπετε, με τις απίστευτες καταγγελίες είναι σημερινά και κρέμονται από το πρωί στα μανταλάκια των περιπτέρων,ενώ παράλληλα κάνουν περατζάδα και στο διαδίκτυο!
Κι όμως κοντεύει να νυχτώσει και καμία αντίδραση, από πουθενά.
Αν είναι αληθινά θα έπρεπε ήδη να έχει πέσει η κυβέρνηση και τα μέλη της να βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, περιμένοντας τις δικογραφίες για να πάρουν την άγουσα προς την
Ευελπίδων, όπως και κάποιοι δικαστές.
Αν πάλι είναι παραμύθια θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους θιγόμενους (δεν εκπροσωπεί κανείς τη δικαιοσύνη;τόσο χοντρόπετσοι είναι οι υπουργοί;), να έχουν  ασκηθεί διώξεις και να έχουν συλληφθεί οι εκδότες των συγκεκριμένων εντύπων και οι συντάκτες των… αν υπάρχουν.
Κανένα αυτί δεν ίδρωσε, κανένας δεν φαίνεται να θίγεται!
“Περιθωριακά” θα μου πείτε τα έντυπα κι ενδεχομένως με μικρή κυκλοφορία.
Ισως, όμως παίζουν το ρόλο τους και για κάποιο λόγο τυπώνονται εκδίδονται και δυστυχώς ή ευτυχώς διαβάζονται από αρκετούς και οι εντυπώσεις ή οι… αλήθειες μένουν.
Αυτές είναι οι δύο εφημερίδες με τις φοβερές αποκαλύψεις (;)
.

από
zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.