Αξέχαστο Σάββατο στο Λουτράκι. Διασκέδαση σε 4 πράξεις.

Το Σάββατο στο Λουτράκι, γίνεται συνώνυμο με την καλοπέραση και την αξέχαστη διασκέδαση
Πως; Με 4 επιλογές.
Η μέρα ξεκινάει στο παραλιακό πεζόδρομο πάνω στη θάλασσα, στο Bar Cafe SAX. Ο μεγαλύτερος γυάλινος χώρος στη παραλιακή με άπλετη θέα του Κορινθιακού, απολαμβάνοντας τον καφέ της επιλογής σας, με μουσική και καλή εξυπηρέτηση. Όσο το πρωϊνό περνάει, τόσο το SAX μεταλλάσσεται, αφού τον καφέ διαδέχεται το ταβλάκι, η παγωμένη μπύρα και οι μεζέδες.
Μεσημέριασε....ώρα για φαγητό.
Σήμερα θα φάτε με τις...ευλογίες του Αγίου Ευφρόσυνου. Λίγο πιο κάτω από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννου, στον αριθμό 17, ο Μιχάλης Διαμιανός έχει διαμορφώσει μια παλιά ταβέρνα σε σύγχρονο
μαγειρείο, διατηρώντας το στυλ και την παράδοση της γειτονιά και των παλιών μαγειρείων του δρόμου. Μεζέδες όπως ντάκος, φάβα, χόμους, παραδοσιακές πίτες και άλλοι εκλεκτοί, συνοδία από κρύο νυχτέρι. Κυρίως πιάτα που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, όπως γεμιστό καλαμάρι, σκαλοπίνια, ζυγούρι γκιούλμπασι, μπιφτέκια από κοτόπουλο και μοσχάρι, και πιάτα ημέρα. Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε εξ αρχής να ετοιμάσουν για μετά το φαγητό το απίστευτο μους σουφλέ σοκολάτας με παγωτό.
Μετά την απαραίτητη ξεκούραση με καφέ στο SAX, ή με περίπατο στον παραλιακό, ήρθε η ώρα για την μαγεία της Μετροπόλιταν Όπερας.Στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό χώρο, δίπλα από τον Ισθμό, σε ζωντανή μετάδοση HD, από τη Σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, δείτε και ακούστε το αριστούργημα του Puccini, Tosca. Μια αξέχαστη εμπειρία, που απλά δεν χάνεται.
Το βράδυ έχει μπει για τα καλά  και πλησιάζει μεσάνυχτα. Ώρα για καλή παρέα, καλό φαί, και αξέχαστη διασκέδαση στη Μουριά.
Αφού έχετε απολαύσει την όπερα, πάρτε τη παρέα σας και ελάτε στη ταβέρνα Μουριά στο κέντρο της πόλης δίπλα στη πλατεία παιδιού, για μια βραδυά παρείστικης διασκέδασης με λαϊκά και παλιά κομμάτια από την γνωστή νεανική τετράδα με τους Πέτρο Σκάρο, Γιάννη Μακαριάδη, Αλέξανδρο Σγούρο και γκεστ τον Γιάννη Λυμπερόπουλο. Η μουσικοπαρέα μαζί με τους μεζέδες, το κρέας και τα παϊδάκια στη σχάρα, τις επιλογές ημέρας, το κρασί και η παγωμένη μπύρα, κάνουν όλο το μαγαζί μια μεγάλη παρέα και τη βραδυά αξέχαστη.

Καλή διασκέδαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.