ΠΙΝΑΚΑΣ Παγκόσμιο φαινόμενο! Μόνο 3.9 νοσηλευτές ανα 1000 κατοίκους έχει η Ελλάδα! (αλλά πρώτη σε Ιατρούς και Αστυνομικούς)

Τελευταίοι σε νοσηλευτές…αλλά 70% παραπάνω αστυνομικούς.απο μ.ο ΕΕ.  
Και όμως, μας σφάζουν μέσα στα σπίτια μας!
Σύμφωνα με πίνακα που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο, η Ελλάδα έχει λιγότερους νοσηλευτές και απο ιατρούς, κάτι που σύμφωνα με τον πίνακα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.
Με βάση τον Πίνακα, δείτε ορισμένες διαπιστώσεις.
Η Ελλάδα έχει 3.9 νοσηλευτές για 1000 άτομα, ενώ ενδεικτικά η Γαλλία
7.24, Γερμανία 9.72, Εσθονία 8.5, Ιρλανδία 15.2, Ιταλία 5.44, Λθουανία 7.6, Πολωνία 4.9, Ολλανδία 13.73, Νορβηγία 14,84.
Με τον δείκτη 3.9/1.000 άτομα, είμαστε ουσιαστικά στην ίδια κατάταξη, με χώρες τις ΕΕ, όπως Βουλγαρία 3.75, Κύπρος 3.76, Ρουμανία 3.89.
Δεν είναι μόνο ότι έχουμε ελάχιστους νοσηλευτές, αλλά και αυτοί έχουν δεχθεί περικοπές γύρω στο 40% των αποδοχών τους και με εξαντλητικά ωράρια.
Ουσιαστικά εργάζονται με απάνθρωπες αλλεπάλληλες βάρδιες: Απογευματινή 3μ.μ.-11μ.μ, Πρωινή 7π.μ.-3μ.μ., Νυχτερινή 11μ.μ.-7π.μ.. Και φυσικά χωρίς το νομικά κατοχυρωμένο 12ωρο ανάπαυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.