Αξέχαστο Σάββατο στο Λουτράκι. Διασκέδαση και Καλοπέραση σε 3 πράξεις.

Το Σάββατο στο Λουτράκι, γίνεται συνώνυμο με την καλοπέραση και την αξέχαστη διασκέδαση. Πως;
Με τρεις επιλογές.
Η μέρα ξεκινάει με θέα στη θάλασσα, δίπλα στο λιμάνι του Λουτρακίου, με ψαγμένους μεζέδες και ποικιλίες, άψογη εξυπηρέτηση και δυνατές επιλογές σε ούζο και τσίπουρο, στο Ουζερί ο Γιάννης. Η παραλία από το 1984 έχει ταυτιστεί με το γνωστό πανελληνίως ουζερί.
Επιλέξτε το για ουζοκαταστάσεις από τις 11.00 και έπειτα, ή για φαγητό το μεσημέρι, και θα γίνετε και εσείς ένας ακόμη ζωντανός διαφημιστής του Ουζερί ο Γιάννης. 
Ειδικά σήμερα, δείτε με τη παρέα σας το ντέρμπυ των αιωνίων μέσα από τη γιγαντοοθόνη ή τις άλλες
οθόνες του καταστήματος, διασκεδάζοντας τη νίκη ή την ήττα με μεζέ και τσιπουράκι.

Η νύχτα, ξεκινάει στο κέντρο της πόλης, δίπλα από τη πλατεία παιδιού, στη Μουριά.
Αφού έχετε...χωνέψει την ήττα ή τη νίκη της ομάδα σας, πάρτε τη παρέα σας και ελάτε για μια βραδυά παρείστικης διασκέδασης με λαϊκά και παλιά κομμάτια από την γνωστή νεανική τετράδα με τους Πέτρο Σκάρο, Γιάννη Μακαριάδη, Αλέξανδρο Σγούρο και γκεστ τον Γιάννη Λυμπερόπουλο. Η μουσικοπαρέα μαζί με τους μεζέδες, το κρέας και τα παϊδάκια στη σχάρα, τις επιλογές ημέρας, το κρασί και η παγωμένη μπύρα, κάνουν όλο το μαγαζί μια μεγάλη παρέα και τη βραδυά αξέχαστη.

Και εκεί που πιστεύατε ότι η βραδυά τελείωσε, έρχεται το Kenzo να σας διαψεύσει. 
Ένα στενό πάνω από την παραλιακή Ποσειδώνος, επί της Εθν. Αντιστάσεως 8, το ανανεωμένο Kenzo κρατάει ψηλά το πήχυ της διασκέδασης με καλή και δυνατή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Η νέα παρέα του Kenzo θα σας κρατήσει μέχρι το πρωί, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο το Σάββατο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.