Νατα, νάτα...έσκασε μύτη και στο Λουτράκι ο "ευεργέτης" Σώρρας!! Διαβάστε λίγο από το βίο και τη πολιτεία του Α. Σώρρα και της END

Σ.Σ. Επειδή το ζητήσατε από το L1, σας παραθέτουμε μια πλήρη ανάλυση. 
Σύμφωνα με τα πρακτικά του πρόσφατου ΔΣ στο Λουτράκι, κατόπιν ερώτησης του πρώην προέδρου του σώματος Γ. Κακαβά, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης παραδέχθηκε ότι έχει προβεί σε συναντήσεις και συνομιλίες με τον τιτανομεγιστοτεράστιο αυτόκλητο "ευεργέτη" της χώρας Α. Σώρρα.
Προφανώς ήρθε και η στιγμή, μετά τη χώρα να σωθεί και το Λουτράκι. (σ.σ. η απορία όλων είναι σαφής...δεν φτάνει για να μας "σώσει" ο Κ. Λογοθέτης;). 
Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Αρτέμης Σώρρας και ο συνεργάτης του με το έντονο παρελθόν Μανώλης Λαμπράκης, είναι αυτοί που καταρχήν αποκάλυψαν μέσω της δημοσιογραφάρας του Ζούγκλα, την περίφημη "μετοχή της τράπεζας της Ανατολής" που άξιζε περισσότερα από 1 τρις
(!!!), ενώ τελικά άξιζε 200 δρχ. (μετά τις...αποκαλύψεις,  διαπιστώθηκε ότι το έτος 1932 υπεγράφη σύμβαση συγχώνευσης δι εξαγοράς της Τράπεζας Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] της Ελλάδος. Η σύμβαση αυτή εγκρίθηκε με την υπουργική απόφαση (διαβάστε εδώ για όλη την απόφαση 72186/5-11-1932), και η σχέση ανταλλαγής ορίστηκε σε 1 νέα δρχ. για κάθε 50 δισ. προϋφιστάμενες δραχμές...δείτε κάτωθι αναλυτικά το άρθρο
Μετά εμφανίστηκε ως η περιβόητη END, όπου ορισμένες δημοσιογραφάρες, μαζί με πρώην πράσινους υποψήφιους βουλευτές (όπως ο φίλος του Βενιζέλου, καθηγητής Θ. Καρυώτης που μετά
έστελνε επιστολές αποκήρυξης, παρομοιάζοντας την υπόθεση με το....νερό του Καματερού, όπως θα δείτε πιο κάτω στο άρθρο), εμφάνισαν τον Σώρρα σαν...τον επικεφαλής των μυθικών Έψιλον που ήρθαν να σώσουν ως από μηχανής Θεοί τη χώρα από το μνημόνιο (έκτοτε έχουμε φάει 2 στο κεφάλι, και οδεύουμε για το 3ο, ενώ οι ενεργοί πολίτες του καναπέ, περιμένουν να σωθούν από τύπους σαν τον Σώρρα).
Η ιστορία με τα 600 δις που θα έβαζε η END για να ξεπληρώσει το χρέος της Ελλάδας, και άλλα 50 δις για την Κύπρο, κατέληξε στην απίστευτη ιστορία, (που κάποιοι πρόθυμοι δημοσιογράφοι, έπαιξαν εκόντες άκοντες το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και της πλάνης), με τα Αμερικανικά Χρεόγραφα αξίας 600 δις, τα οποία προσκόμιζε και έδειχνε σε πρόθυμες εκπομπές.
Ναι ο τεράστιος Σώρρας που θα σώσει τη χώρα, ξαφνικά έπαθε πρεμούρα να επιδεικνύει ανέξοδη φιλανθρωπία, στέλνοντας το έγγραφο περί των 600 δις στον Άρειο Πάγο (!!) με απλή κοινοποίηση στους συγκυβερνήτες (!!).  Ίσως η επιλογή για τον Άρειο Πάγο, να είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησης των (δείτε κάτωθι την δική του έκθεση αναίρεσης).
Για την σύντομη ιστορία, τα χρεόγραφα θεωρούνται πλαστά και προϊόν απάτης, από το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ (τμήμα Risk Mitigation and Investigations Section), αναφέροντας "Η διεθνής συναλλαγματική που μου στείλατε για έλεγχο δεν αποτελεί υποχρέωση των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι δόλια. Ο παρακάτω σύνδεσμος (link) θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα μας “Απάτες, ψεύτικα (έγγραφα) και κομπίνες” για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα" (δείτε κάτωθι το πλήρες άρθρο).

Οι αναγνώστες του L1 και του αδελφικού Olympia.gr, μπορούν να διαβάσουν ορισμένα δημοσιεύματα του διαχειριστή του, και των υπολοίπων αρθρογράφων, για να έχουν μια πλήρη, αληθή και τεκμηριωμένη αντίληψη.
Το L1 δεν είναι ούτε εισαγγελέας, ούτε δικαστής, προσπαθεί πάντα όμως να σας παρουσιάζει τα θέματα από όλες τις πλευρές, και να σας βοηθά να γνωρίζετε επαγωγικά, αποφεύγοντας το...παραμύθιασμα.
Δείτε ορισμένα εκ των άρθρων με πλήρη στοιχεία και τεκμηρίωση, κυρίως αυτά που αφορούν τα περίφημα χρεόγραφα, την μετοχή της τράπεζας της ανατολής, και την επιστολή του υποψ. βουλευτή επικρατείας, που αρχικά είχε συνδράμει με τους Σώρρα και Λαμπράκη στην υπόθεση END, και τα συμπεράσματα δικά σας.





 





4 σχόλια:

  1. Αφού η αληθεια ειναι το ζητουμενο σας ανεπίκαιρε ψάξτε αυτήν την αποφαση για τις μετοχές της Ανατολής. Απόφαση 6341/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αναγνωρίζει ότι οι μετοχές της τράπεζας της ανατολής που ήταν σε χρυσά Γαλλικά Φράγκα έχουν ακυρωθεί και μετατραπεί σε χρεωστικά ομόλογα και έχουν χαρακτήρα χρεογράφου – αξιόγραφου, υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση, που δεν έγινε ποτέ, από το 1932 μέχρι σήμερα (καθώς όλα θα έπρεπε να είναι δημοσιευμένα στον τύπο και σε Φ.Ε.Κ.) και τέλος υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους ενδιαφερόμενους όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο (τα οποία επίσης έπρεπε να δημοσιεύονται). Σημαντικό σκέλος της απόφασης είναι επίσης το ότι ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα. Για τα 600δις ψάξε την απόφαση 67650/13, στην μύνηση του κύριου Αδωνη Γεωργιάδη,όπου ενω διαλαλουσε ότι θα λάμψει η αλήθεια, δεν πατησε το πόδι του στην πεντάωρη δίκη, με 14 δικαστές και 14 αναπληρωματικούς,όπου όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα ομόλογα και την ύπαρξή τους ελέχθησαν εξονιχηστικά, καθως επισης και οι δυο Καναδοι τραπεζίτες που ήταν παρών στην δίκη της Ευελπίδων. Και εντάξει κυριε ανεπίκαιρε στην Ελλάδα παρόλο που όπως τους αποκαλείς είναι κακοποια στοιχεια γιατί δεν τους συλλαμβάνουν; Ούτε φυσικά τους επιτρέπουν να βγούν στα καθεστωτικά μμε. Στην Αμερική όμως που τα πραγματα είναι πολύ πιο σοβαρά όσον αφορά τον νόμο ,γιατί δεν τους δένουν σε μια κόλλα χαρτί; Προσμονώ απάντηση σας κύριε ανεπίκαιρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -- Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, διάβασε το σχετικό άρθρο από το link στο τέλος του. Εν συντομία, "το έτος 1932 υπεγράφη σύμβαση συγχώνευσης δι εξαγοράς της Τράπεζας Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] της Ελλάδος. Η σύμβαση αυτή εγκρίθηκε με την υπουργική απόφαση72186/5-11-1932, και η σχέση ανταλλαγής ορίστηκε σε 1 νέα δρχ. για κάθε 50 δισ. προϋφιστάμενες δραχμές...". Τα μόνα επίσημα στοιχεία είναι αυτά, και με αυτά πορεύομαι. Τα άλλα είναι Monopoly και τακτικές τύπου Τσάκα.
    -- Επίσης, όταν τα δημοσιεύαμε όλα αυτά στο Ολυμπία, δεν είδα να γράφεις κάτι εκεί. Τι έγινε, εδώ πίστευες ότι θα έβισκες άτομα χαμηλότερης νοημοσύνης; Δυστυχώς ο διαχειριστής είναι ίδιος.
    -- Αναφορικά με τον Άδωνη, και μόνο που τον αναφέρεις, αυξάνεις την αναξιοπιστία σου, αφού ως γνωστόν ο Άδωνις κινείται με γνώμονα την πρόκληση ντόρου γύρω από το όνομα του, και προβολής ακόμη και αρνητικής. Άρα η ουσία δεν τον ενδιέφερε, κάτι που αφορούσε το ΥΠΟΙΚ.
    -- Στην Αμερική δεν έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα, απλά υπάρχει πόρισμα μη εγκυρότητας και νομιμότητας. Επίσης, είναι γνωστό σε όλους ότι η αξία ενός χρεογράφου καθορίζεται από τον αγοραστή. Εάν δεν υπάρχει αγοραστής και προσφορά, δεν υπάρχει καμία αξία σε έγγραφα, χρεόγραφα και υπηρεσίας, βάσει νόμου. Εκεί έγκειται και οι γνωστές κομπίνες με τα χρεόγραφα και τους λογαριασμούς των γνωστών Νιγηριανών που ψάχνουν θύματα.

    Προς ενημέρωση σου όμως, και κυρίως προς ενημέρωση των αναγνωστών του L1 που δεν τρώνε κουτόχορτο, διάβασε και τα επίσημα στοιχεία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Washington, καθώς και την επίσημη πρόσφατη απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ (δεν φταίω εγώ, εσύ ζήτησες στοιχεία).
    Ο εκδότης και υπογράφων του χρεογράφου είναι ο Stephen Louis Wozny, πρώην δικηγόρος και κάτοικος της πολιτείας της Washington των Ηνωμένων Πολιτειών. Μόλις το 2003 ο S.L. Wozny διαγράφηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας και η απόφαση φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου: http://www.mywsba.org/default.aspx?tabid=180&dID=537 . Η απόφαση αυτή βασίστηκε στη συμπεριφορά του κ. Wozny κατά τα έτη 2001 και 2002, όπου καταδείχθηκε η ανικανότητα του να ασκεί δικηγορία..

    Το παραπάνω χρεόγραφο, που στάλθηκε από τον κ. Σώρρα, ήταν το υπ. αριθμόν 2009-0500-SLW-0010-0216, και σε αυτό αναφέρεται ως Δικαιούχος η υπεράκτια εταιρεία Red Panther Limited, με έδρα στη νήσο Σεϊχέλες, ως Αποδέκτης ο ίδιος ο κ. Wozny και ως Εγγυητής του χρεογράφου ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ.

    Τα ίδια ονόματα Stephen Louis Wozny και Red Panther Limited τα δημοσιοποίησαν επίσης οι Σώρρας και η ομάδα του σε εκπομπή του κ. Μπεξή στο Κανάλι 9. Παρακάτω είναι το link από το στιγμιότυπο οθόνης, όπου φαίνονται οι αριθμοί των χρεογράφων:

    http://i.imgur.com/4CZvd.jpg

    Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

    Κατόπιν γραπτής αίτησης στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μετριασμών Κινδύνων και Ερευνών (Risk Mitigation and Investigations Section), σχετικά με την γνησιότητα του συγκεκριμένου χρεογράφου και συνοδευόμενη με φωτογραφία του χρεογράφου, λάβαμε την ακόλουθη γραπτή απάντηση:
    Mr. Gialtouridis,

    The International Bill of Exchange you sent to me for review is not an obligation of the United States and is fraudulent. The following link will take you to our website “Frauds, Phonies, & Scams,” for more information on the subject http://www.treasurydirect.gov/instit/statreg/fraud/fraud.htm

    The information you provided us with will be forwarded to the Treasury’s Office of Inspector General (OIG) for their review.

    If you have any further questions please do not hesitate to contact us at (304) 480-6405

    R…
    Risk Mitigation and Investigations Section


    Υ.Γ. Επειδή τον Τσάκα τον πήραν χαμπάρι νωρίς στον ΠΑΟ, υπάρχει κενό που πρέπει να καλυφθεί από άλλον.....

    Υ.Γ2 Δεν με ενδιαφέρει να πεισθώ ή να διαβάσω αίολα και ανυπόστατα επιχειρήματα, ούτε ψάχνομαι να γίνω π.χ. λαμόγιο, ούτε είμαι ευκολόπιστος χωρίς να έχω ίδια άποψη, άρα δεν με ενδιαφέρει η περαιτέρω επικοινωνία.

    Υ.Γ.3 Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ είναι δυνατόν να εξακολουθούν αυτοί οι τύποι το ίδιο παραμύθι; Αυτό απάντησε μου. Ξέρω τι είπε ο Άινσταϊν για να σε προλάβω. Κάποια γιγαντιαία λαμογιά κρύβεται από πίσω. Δεν εξηγείτε αλλιώς.

      Διαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ: Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα …
    http://www.katohika.gr/…/ksekinaei-mia-nea-sklavia-me-tin-end-kai-ton-sorra….‎

    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;; διαβάστε σχετικά : αποψε γκρεμιζουμε τον μυθο σωρρα-μαζικες αποκαλυψεις …
    eleusisdiagoridon.blogspot.com/2013/12/blog-post_2125.html‎
    ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!! Σώρρας (ΑΝΤ1): Αν σας πω θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ;; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ: Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΟΣΗΣ. Ο κ. ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ…
    ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ;;;;διαβαστε σχετικα: Εἶναι πολύ ἀπατεώνας ὁ Σῶῤῥας; | Φιλονόη καὶ Φίλοι…
    filonoi.gr/2013/11/13/f-einai-poly-apateonas-o-sorras/‎ και
    Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους!!!!!!!!!TSOUTSOUNEROS

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
    Ο σωρρας ΕΧΕΙ για ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ!!!!! και τον κυνηγούν δικαστικά και για πολλές άλλες ΑΠΑΤΕΣ καθώς και για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Σώρρας (ΑΝΤ1): Αν σας πω θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σάββατο, 20 Απριλίου 2013
    «Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει…» ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΗΕ END OF THE END.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;;

    ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…ΤΙ ΝΑ ΠΩ,….

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ :
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ;;;;;;
    ΑΠΟ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;;;;
    ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣTO ΑΜΕΡΙΚANIKO ΚΡΑΤΟΣ;;;;
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ;;;;;;
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ;;;;;;
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ TOY ΣΙΝΟ;;;;
    ΑΠΟ ΤΗΝ BIS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ;;;;;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Αντώνης Διαμαντόπουλος;;;
    Γεώργιος Γιαλτουρίδης ΚΑΤΑ Anthony Diamond και τα …
    tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39521‎

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο γιατρος Λαμπράκης που έχει καταδικαστεί από τα αμερικανικά δικαστήρια για φοροδιαφυγή!!!!
    διαβάστε σχετικά: σε λίγο, οι κοπρίτες των END USA, END KANADA και END …tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/26839‎ και
    End National Debt: μούφα τελικά οι σωτήρες Σώρρας …www.fimes.gr/2012/10/sorras-lamprakis-end-national-debt/‎

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRANT THORNTON;;;;;;;
    ο Λαμπράκης διαβεβαιώνει πως ο Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRANT THORNTON δεν έχει σχέση με την end!!! Αν διαβαστε το καταστατικό της οργάνωσης των Σώρρα – Λαμπράκη (El/END),!!!! Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!! Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση ΕΤΕ, Grant Thornton …banquedorient.org/web/?p=1760‎

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.