Μη μου τη σημαία τάραττε - by To Skouliki Tom

Στη Χερσόνησο Κρήτης γονείς ζήτησαν ακύρωση της συμμετοχής του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν έμαθαν ότι θα κρατήσει την ελληνική σημαία αριστούχα μαθήτρια αλβανικής καταγωγής.
Οι γονείς αντιδρούν γιατί θέλουν να κρατήσει τη σημαία μαθητής πακιστανικής καταγωγής.
Οι γονείς ισχυρίζονται ότι είναι πολύ άδικο απέναντι στις υπόλοιπες μειονότητες της Ελλάδας να διεκδικούν κάθε χρόνο τις σημαίες αποκλειστικά Αλβανοί αριστούχοι και διεκδικούν καλύτερη Παιδεία και για τους υπόλοιπους αλλοδαπούς της χώρας, ώστε να μπορούν να κουβαλούν την ελληνική σημαία με δόξα και τιμή, όπως επιθυμεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σε ανακοίνωσή τους, οι γονείς ζητούν να βρεθεί αριστούχος μαθητής από το Πακιστάν για να
κρατήσει τη σημαία, αλλιώς απαιτούν την αντικατάστασή του με αριστούχο μαθητή από το Αφγανιστάν, το Κονγκό ή τη Μποτσουάνα και τον άμεσο εγκλεισμό όλων των Πακιστανών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αφού είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Αντιδράσεις υπήρξαν κι από μέρος συμμαθητών της κοπέλας που δεν ήθελαν με τίποτα να σηκώσει τη σημαία Αλβανίδα, οπότε η ίδια, για να διευκολύνει την κατάσταση, ζήτησε να σηκώσει, αντί για την ελληνική, την αλβανική σημαία και να παρελάσει στα Τίρανα παρέα με άλλους Αλβανούς συμμαθητές της.
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη δημοκρατική στάση γονέων και μαθητών της Χερσονήσου, ενώ δεσμεύτηκε να κλείσει όλους τους αλλοδαπούς αριστούχους σε ένα καράβι και να τους στείλει στη Λαμπεντούζα να πνιγούν, ώστε να μην ξαναχρειαστεί να σηκώσουν με τα βρώμικα χέρια τους την πεντακάθαρη ελληνική σημαία.
(Ανήθικο δίδαγμα: Το ελπιδοφόρο θα ήταν να βρισκόταν Έλληνας αριστούχος που θα αρνιόταν να σηκώσει την ελληνική σημαία ως αντίδραση για την κατάντια της Ελλάδας. Να σηκώνουν τις σημαίες μόνο Γερμανοί αριστούχοι. Αλλιώς τί σκατά δουλοπρεπείς είμαστε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.