Πρόσκληση προς Οφειλέτες: Εν τη Ενώσει η Ισχύς

Μια καλή ιδέα για περαιτέρω δράση και από άλλες περιοχές. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 H ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ καλεί όλους όσους έχουν οφειλές (προς ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, εφορία, τράπεζες….), την Κυριακή 06/10/2013 και ώρα 11:00 στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Χιλιάδες ‘Ελληνες πολίτες βρίσκονται σε δεινή θέση, μεταξύ των οποίων και εμείς. Απειλούμαστε με φυλακίσεις και κατασχέσεις και δεν έχουμε άλλα περιθώρια αδράνειας και σιωπής.
Εν τη ενώσει η ισχύς και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.
Ειδικά για όλους όσους έχουν λάβει ειδοποίηση – ενημέρωση αναγκαστικής είσπραξης οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών- καλούνται να μας προσκομίσουν αντίγραφο του ειδοποιητηρίου ,και φωτοτυπία ταυτότητος, προκειμένου να κατατεθούν ομαδικές αγωγές κατά του ΟΑΕΕ.
Το ΙΝΚΑ Ελλάδας έχει αναλάβει την κάλυψη των εξόδων και οι Νομικές Υπηρεσίες του επεξεργάζονται το πλαίσιο νομικής αντίδρασης.
Ο Πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς σε ανοιχτή τηλεφωνική συνομιλία, θα απευθύνει χαιρετισμό, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
 
Το Δ.Σ της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.