Της ΝΔ το κάγκελο…

Καταστράφηκε  το καλά  σκηνοθετημένο σενάριο της κυβέρνησης, όταν η Δικαιοσύνη προχώρησε σε επιλεκτικές προφυλακίσεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Δένδια…παρά το γεγονός ότι ο ίδιος  διέρρεε ότι είχε  δέσει πολύ καλά το κατηγορητήριο!!!
Όλα ξεκίνησαν με τις συλλήψεις και στη συνέχεια τις επιλεκτικές προφυλακίσεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, με «λογική Πόντιου Πιλάτου» της Δικαιοσύνης.
Κάπως έτσι  το ναζιστικό κόμμα  φαίνεται ότι όχι απεμπλέκεται από τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση», αφού μόνο ο αρχηγός του κόμματος και κάποια στελέχη προφυλακίστηκαν… αλλά
δυναμώνει κι όλας!!!
Και τώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τα έχει πάρει και μαλλιοτραβιέται με τον Αθανασίου, ενώ «αδειάζει» τους δικαστές λέγοντας ότι «αν ζητούσαν περισσότερα στοιχεία από την αστυνομία θα τα έδινε» και άλλα τέτοια!!!
Ότι όμως και να λέει ή λένε είναι φανερό ότι το μόνο που έχει κατά νου η κυβέρνηση,  ήταν να κερδίσει τις εντυπώσεις. Διεθνώς, κάνοντας επίδειξη δύναμη, και  εσωτερικά  να ρίξει αλλού τα βλέμματα. … Επί της ουσίας όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα καταφέρει να καρπωθεί τις ψήφους  πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών, που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!!!
Έχουν κατά νου να συνεχίσουν την  οικονομική χούντα του success story  και ας βουλιάξει όλη η χώρα και ας εξοντωθεί ο κόσμος όλος!!!

 Μιχαλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.