Αυτές είναι οι επαφές Σαμαρά…με όλα τα κοράκια, που στοιχημάτιζαν στην Ελληνική χρεοκοπία

Συνεχίζεται το κυνήγι των επενδύσεων στις ΗΠΑ, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να έχει αυτή την ώρα επαφές , με κορυφαίους Aμερικανικούς επενδυτικούς οίκους.
Στη συνάντηση παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των  JP Morgan,
BlueCrest Capital Management LLP, Eaglevale Partners LP, EMSO Partners Limited, Fidelity Management & Research Co, Greylock Capital Management, LLC, King Street Capital, Lazard Asset Management, Norges Bank Investment Management, NWI Management LP, Oppenheimer Funds, QFR
Capital Management L.P., Wellington Management BTG Pactual.

Εν συνεχεία, ο κ. Σαμαράς θα παρακαθίσει σε γεύμα με CEO εισηγμένων
εταιρειών στα γραφεία της MAREA, γεύμα στο οποίο παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των: Goldman Sachs, Blackrock, News Corp, Paulson & Co, BIC Thomson Reuters, Alcoa, HighBridge. (bankwars.gr)
Υ.Γ
Τα λόγια νομίζω περιττεύουν ..
Ποιος δεν γνωρίζει το ρόλο της Goldman Sachs και Το μυστικό δείπνο στην Αθήνα..
Αν δεν σας λέει τίποτα η Lazzard διαβάστε Ιδού η μεθοδευση για το πως θα τα φάνε …   και Μήπως έχουμε κυβέρνηση συμβούλων;;;; Οι περισσότερες απ τις εταιρείες που θα συναντηθεί ο Σαμαράς…οι ίδιες ή μέσω αντιπροσώπων τους..είναι ήδη εδώ και μας έχουν κατσικωθεί με στρατιές συμβούλων σε όλα τα υπουργεία ..
Είναι παντού και έχουν έρθει πακέτο με το μνημόνιο, με ένα και μόνο σκοπό τη διάλυση της χώρας και το ξεπούλημα των πάντων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.