Ο θρασύτατος Αλαβάνος “χρεώνει” στον ΣΥΡΙΖΑ τα της Χρυσής Αυγής! Όταν ο ίδιος πόζαρε στο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος…

Άρχοντας ο Αλέκος Αλαβάνος, ξιφούλκησε εναντίον της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συνεργάστηκε με τον Βενιζέλο για να την …εξοντώσει!
Ενω ο ίδιος προφανώς την εξόντωνε, τραγουδώντας χέρι- χέρι με την ακροδεξιά ώστε να γκρεμιστεί μία ώρα αρχύτερα ο “βούδας της Ραφήνας” και να έλθει στην εξουσία ο “Μεγάλος στοχαστής”!
Ποιός θα ξεχάσει τις “πύρινες” δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα όπου με ύφος Νέρωνα με φόντο το ολοκαύτωμα της Ελλάδας, συμπλήρωνε την παράφωνη ορχήστρα του Παπανδρέου παρέα με τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τα άλλα παιδιά, ώστε να έλθει στην εξουσία η συμμορία του μνημονίου. 
Ο πολιτικός προϊστάμενος του μαύρου Δεκέμβρη όμως, δεν θα κατηγορηθεί
ποτέ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ακόμα και αν πόζαρε στο ίδιο φόντο που αργότερα διαβεβαίωνε ότι το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και τέλος ότι η Χρυσή Αυγή θα προστατεύει τις γριούλες στα ΑΤΜ. 
Ειδατε πως η μελέτη της ιστορίας αποκαλύπτει τα μελλούμενα;

20131008-104529.jpg
20131008-104606.jpg
20131008-104705.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.