Φυγόδικοι και δοσίλογοι μιλούν για εσχάτη προδοσία!

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μπορούν οι φυγόδικοι να μιλούν για «Εσχάτη προδοσία»??? Ναι μπορούν. Και θα μιλούν για οτιδήποτε, όσο η ανοχή μας τροφοδοτεί το θράσος και τη δυνατότητά τους να υλοποιούν απερίσπαστοι τον ολέθριο ρόλο που τους έχει ανατεθεί...
Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους για να μην παραδώσουμε το μυαλό μας αμαχητί στο αλεστήρι της κατοχικής αποβλάκωσης.
Ναι… Ο ναζισμός, παρά τις περί του αντιθέτου φωνασκίες των θεραπαινίδων που τους υπηρετούν, ανέκαθεν λειτούργησε στον τόπο μας με εσχατοπροδοτικές πρακτικές και δράσεις σε τελευταία ανάλυση.
Η πολιτική ζωή του τόπου όμως, δεν έχει ανάγκη από πρωθύστερα νομικίστικα τεχνάσματα και
αντισυνταγματικές λαθροχειρίες, αλλά από μία ξεκάθαρη πολιτική απόφαση που θα καταστήσει και το νεοναζισμό αλλά και τον εθνομηδενισμό (αφού ο δεύτερος... Λειτουργεί ως λίπασμα για τον πρώτο) σε ιδιώνυμα αδικήματα. 
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, αλλά και όλοι εκείνοι που έσκυψαν πάνω από το λαβωμένο της κουφάρι, επιδιώκοντας να λειτουργήσουν ως πάτρωνες του περίφημου «εθνικιστικού» κινήματος, την εσχάτη προδοσία την έχουν στο αίμα τους, γιατί αυτό το αίμα, δεν έχει μέσα του το DNA της αγάπης για την πατρίδα και τον Ελληνισμό, αλλά το μίσος για το μεγαλείο της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας του.
Όμως η Εσχάτη Προδοσία, μόνο ως πεπραγμένο ανιχνεύεται, διαπιστώνεται και εν τέλει τιμωρείται, και όχι απλά ως πρόθεση στα αρρωστημένα μυαλά όσων φλερτάρουν μ αυτήν.
Ποιοί λοιπόν είναι αυτοί που σήμερα επιχειρούν να επενδύσουν στην αδιέξοδη και επικίνδυνη εσχατοπροδοτική φιλολογία;; Η απάντηση είναι απλή…
Όλοι εκείνοι που επιδιώκουν πίσω από τον κουρνιαχτό αυτής της επικοινωνιακής παπαρδέλας, να συγκαλύψουν την προσωπική τους ολέθρια ενοχή. Μια ενοχή που δεν ανιχνεύεται μονάχα σε ανομολόγητες προθέσεις, αλλά στοιχειοθετείται με συγκεκριμένες πρακτικές, τις οποίες λυσσασμένα επιχειρούν να κρατήσουν στο απυρόβλητο. Πίσω από αυτή τη φιλολογία λοιπόν, θα διακρίνουμε τις θλιβερές φιγούρες…
  • Των πρωταγωνιστών της Μαδρίτης…
  • Των προσκυνημένων των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών…
  • Της συμμορίας του Καστελόριζου….
  • Των βιαστών του Συντάγματος…
  • Των ρευστής εθνικής συνείδησης διαχειριστών της εθνικής μας αξιοπρέπειας στις διεθνείς σχέσεις…
  • Των υμνητών του σχεδίου Ανάν…
  • Των πρωταγωνιστών της μυστικής διπλωματίας…
  • Των επικίνδυνων σαλτιμπάγκων που αναγνωρίζουν ντε-φάκτο ρόλο επικυρίαρχου στην Τουρκία, αναφορικά με τη διαχείριση…
  • Των ταπεινωμένων παρατηρητών της ασύδοτης δράσης των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη…
  • Των θλιβερών συνενόχων, που συγκάλυψαν όλα αυτά, και μαζί τους το κορυφαίο εθνικό έγκλημα της άνευ όρων παράδοσης της χώρας στο Σουλτανάτο της κατοχής…
  • Των τιποτένιων που θεώρησαν την παραμονή τους στη νομή της εξουσίας, ως μέγεθος ανταλλάξιμο και συναλλάξιμο με τους πρωταγωνιστές μιας κορυφαίας εθνικής τραγωδίας…
  • Των θλιβερών συνεχιστών αυτής της άθλιας και ελεεινής πολιτικής…
Όλα τα παραπάνω, είναι ορισμένα μόνο πεπραγμένα που δε συνιστούν απλά πρόθεση, αλλά βεβαιωμένο έγκλημα που αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας, και που ως τέτοιο οφείλει να αντιμετωπιστεί και με τους όρους που την διέπουν επιβάλεται να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των πρωταγωνιστών της.
Αυτά τα εγκλήματα, τους θλιβερούς τους πρωταγωνιστές και τον εθνικά επιζήμιο ρόλο τους επιχειρούν να συγκαλύψουν πίσω από αυτή την επικίνδυνη φιλολογία.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι παράλληλα με αυτή την υστερόβουλη επιδίωξη, οι πρωταγωνιστές του δωσιλογισμού επιχειρούν ακόμη κάτι πολλαπλά επικίνδυνο.
  • Επιχειρούν να προετοιμάσουν το έδαφος για να οχυρώσουν τον εθνομειοδοτικό τους ρόλο, πίσω από ένα πλέγμα αποφάσεων μέσα από το οποίο, με πρόσχημα την αντιμετώπιση εσχατοπροδοτικών λογικών, θα επιχειρήσουν την ενοχοποίηση κάθε αντίστασης στο βρωμερό έργο τους με προφανή ένα διπλό στόχο:
  • Να ποινικοποιήσουν τη δράση της μαχόμενης κοινωνίας σε κάθε επίπεδο. Και το σημαντικότερο…
  • Να αποτρέψουν τον Ελληνικό λαό από την αυτονόητη υποχρέωσή του να αναλάβει την προάσπιση του Εθνικού Συντάγματος και με την ενεργοποίηση του ακροτελεύτιου άρθρου του (άρθρο 120) να τους οδηγήσει στην παραδειγματική τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.