Η “Καθημερινή” ξαναχτύπησε…

“….ο «Ελληνας» μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό», ενώ, αντίθετα, ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό”….
Μετα τους ύμνους σε όλον, μα όλον τον σχεδιασμό της συμμορίας Παπανδρεου…
Απο τον Γιώργο Δ.
Η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” της οικογένειας Αλαφούζου, δια χειρός Ηλία Μαγκλίνη, σε άρθρο της με τίτλο “Ο Έλληνας και ο Ρωμιός” ….πάει και “ζευγαρώνει” -αυθαίρετα- λέξεις και πετάει πομφόλυγες τύπου ….ο “Έλληνας”
μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό» ….ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό”.
Με την διευκρίνηση -ασχέτως καταγωγής- ότι γουστάρω να με λένε Έλληνα και όχι Ρωμιό ….και ότι δηλώνω και αντιμνημονιακός ….σε ότι με αφορά, η “φούσκα” της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ” δεν αντέχει ….πλαφ έσκασε ….πετάχτηκε πάραυτα στο καλάθι της ανοησίας.
ΕΡΩΤΗMATA:
-Αν ισχύει το αντίστροφο -λέμε αν- το συγκρότημα που δηλώνει -αδιευκρίνιστα- αντιμνημονιακό ….έχει Έλληνες δημοσιογράφους ή Ρωμιούς;
-Ποιοι αλήθεια είμαστε οι Έλληνες και ποιοι οι Ρωμιοί ….θα μας πει -στα σοβαρά- ο ευφυής συντάκτης;
-Οι “Ανεξαρτητοι Έλληνες” του Πάνου Κ. που δηλώνουν ευθαρσώς αντιμνημονιακοί ….άρα -αστειεύομαι- θα έπρεπε να λέγονται “Ανεξαρτητοι Ρωμιοί”;
-Ο Τσίπρας και όσοι άλλοι δηλώνουν αντιμνημονιακοί είναι Ρωμιοί;
ΤΈΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ….ας μας δώσει μια λογική εξήγηση το Αλαφουζέϊκο συγκρότημα ….τι θέλει να πει με τον όρο Ρωμιοί ….για να καταλάβουμε κι’ εμείς οι αδαείς ….τι εννοεί και που το πάει ….γιατί κάτι δεν μου αρέσει ….κάτι μου μυρίζει ….εδώ και πολύ καιρό !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.