Τσίπρας για Σαμαρά: "Είναι κοινοβουλευτικός λιποτάκτης"

«Πριν από λίγη ώρα κατέθεσα μία ακόμα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό. 
Μία από τις πολλές κατατεθειμένες και αναπάντητες ερωτήσεις. 
Ενάμιση χρόνο τώρα ο πρωθυπουργός απαξιώνει τη βουλή, απαξιώνει την κοινοβουλευτική διαδικασία. 
Δεν έρχεται να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που του καταθέτω και εγώ και άλλοι συνάδελφοι. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι υπουργοί του. Μια σειρά από αιτήματα για προ ημερησίας
συζήτηση στη βουλή έχουμε καταθέσει και δεν έχουν ανταποκριθεί.
Υποβαθμίζουν την κοινοβουλευτική διαδικασία, συρρικνώνουν τη δημοκρατία, αλλά τούτη την ώρα πρέπει ο πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις. 
Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα σταματήσει να κρύβεται και να φυγομαχεί. Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα έρθει επιτέλους στη βουλή για να υπερασπιστεί τις επιλογές του. 
Έχει χρέος να το κάνει. Να σταματήσει να είναι κοινοβουλευτικός “λιποτάκτης” και να πάρει πάνω του την ευθύνη των πολιτικών του επιλογών», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.