Ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης εκβιάζεται από τους...υπαλλήλους του

Για δεύτερη φορά ο δήμαρχος της μειοψηφίας Κ. Λογοθέτης, αναφέρει σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου ότι εκβιάζεται ωμά και απροκάλυπτα από την CHL και τους...συνεταίρους, τους οποίους ο ίδιος επανειλημμένα αναφέρει ως "υπαλλήλους" του.
Είναι απορίας άξιον, πόσο έχει ευτελιστεί η έννοια της αξιοπρέπειας και της δημοτικής αξιοπιστίας, αλλά και πόσο προφανώς αδιαφορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι. 
Πως αλλιώς να το εκλάβει κάποιος, αφού εάν όντως ίσχυαν οι ισχυρισμοί του δημάρχου, θα έπρεπε να έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες είτε από τους νομικούς του δήμου ή από τους δημοτικούς συμβούλους, ή από την εισαγγελεία, αφού ο εκβιασμός εμπίπτει στα κακουργήματα
και αντιμετωπίζεται ως
ειδεχθές έγκλημα.
Επίσης με γνώμονα το γεγονός ότι όλοι αυτοί που τον εκβιάζουν είναι...υπάλληλοι του, θα έπρεπε ο ίδιος να έχει μιλήσει με τους...συνεταίρους μετόχους, και να έχει απαιτήσει την απομάκρυνσή τους.
Ειδάλλως, ο κόσμος θα έχει αντιληθφεί ότι όλα αυτά γίνονται δίκην εντυπωσιασμού (για μια ακόμη φορά), και εμφανούς προσπάθειας να καλυφθεί το απίστευτο μπάχαλο και οι συνεχείς κυβιστήσεις και αλλαγές πλεύσης στο θέμα με το Καζίνο και την πιθανή μετατροπή της κοινοπραξίας, που ο ίδιος ο Κ. Λογοθέτης έχει προκαλέσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.