Ντροπή! Η Ελλάδα πλειστηριάζεται στο διαδίκτυο!

Ιστοσελίδα διεθνούς κτηματομεσιτικού γραφείου θυμίζει η επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ που προσπαθεί να ψαρέψει επενδυτές, για να τους πουλήσει σε μερίδες το «τεμαχισμένο» πτώμα μιας χώρας που σκυλεύεται.
Τα «ελκυστικά πακέτα» περιλαμβάνουν παραλίες, δημόσιες εκτάσεις, κρατικές υποδομές, νεοκλασικά κτίρια, μαρίνες, ξενοδοχεία Ξενία και ο θλιβερός κατάλογος δεν έχει τέλος.
Εύκολη πρόσβαση στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, προσφέρει ιστότοπος, όπου διενεργούνται και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, που έχουν περάσει στα χέρια ή μάλλον
στα δόντια της Εταιρείας Ακινήτων δημοσίου ΑΕ.
ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
20130603-eauction-gr
Σας παραθέτουμε απόσπασμα από τον σχετικό ιστότοπο, όπου η εταιρεία θριαμβολογεί για την παγκόσμια ίσως πρωτοτυπία ξεπουλήματος των περιουσιακών στοιχείων μιας κυρίαρχης χώρας στο διαδίκτυο.
«Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί αξιοποίησης ακινήτων στoν ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών της ΕΤΑΔ. Στους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του Ιουλίου, καθώς και στους προσεχείς του Σεπτεμβρίου, πωλούνται ακίνητα για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.
Η αξιοποίηση ακινήτων μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών προσφέρει ευρύτερη προβολή των ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσέλκυση περισσότερων αγοραστών, ταχύτητα, απλές διαδικασίες, διαφάνεια και όφελος για το Δημόσιο. Πρόθεσή μας στην ΕΤΑΔ είναι στο http://www.e-publicrealestate.gr να προβάλλονται τα ακίνητα του Δημοσίου και να αξιοποιούνται τόσο μέσω μίσθωσης, όσο και μέσω πώλησης, προσφέροντας σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο την ευκαιρία να αποκτήσουν ακίνητα διαφόρων χρήσεων.
Το http://www.e-publicrealestate.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής της ΕΤΑΔ και είναι ο πρώτος ιστότοπος ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη.»
Το παρελθόν το παρόν και το μέλλον μας σε δημοπρασία.
Χωρίς αισχύνη…
totekmirio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.