ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης συχνά πυκνά και από την ανάληψη των καθηκόντων του αρέσκεται να λέει ότι στη Λουτράκι Α.Ε. δεν βρήκε ευρώ.
Κάτι, που ως συνήθως από τα ίδια και μόνον τα γεγονότα διαψεύδεται καθ’ ότι βρήκε μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του:
Τα € 2,3 εκατ. δεσμευμένα στην πιστώτρια τράπεζα, εκ των οποίων παρακρατήθηκε η δόση των € 750.000 και αποδεσμεύθηκαν το υπόλοιπο € 1,55 εκατ.
Αποδεσμεύθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους € 1,65 εκατ. για την κατασκευή του Loutraki Thermal Spa. Την επιστροφή ΦΠΑ € 850.000 που
εισέπραξε.
Όλα αυτά μαζί διαμορφώνουν ένα κονδύλι της τάξης των € 4,05 εκατ., εκ των οποίων καταβλήθηκε στην εργολήπτρια εταιρεία έναντι της οφειλής της το ποσό των € 1,2 εκατ.
Ο Κώστας Λογοθέτης παρέλαβε τη Λουτράκι Α.Ε. με υποχρεώσεις της τάξης των περίπου € 10 εκατ. Παρά τα περίπου € 4 εκατ. τα χρέη της εταιρείας υπερβαίνουν τα € 12 εκατ. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα νοικοκυροσύνης και υγιούς λειτουργίας της εταιρείας;
Σημειώνεται ότι και στις αρχές του 2011 οι οφειλές στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. ήταν περίπου € 5 εκατ. και παρά τη συνολική οφειλή του περίπου € 1,4 εκατ. λόγω τόκων και δικαστικών δαπανών η οφειλή αυξήθηκε στα περίπου € 5,2 εκατ.
Φυσικά, ούτε λόγος για άλλους μικρότερους προμηθευτές, καθώς επίσης τη ΔΕΗ, υποχρεώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

άρθρο του loutraki-press

1 σχόλιο:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.