Για άλλη μια φορά, και με τη Κοινοπραξία, ο Κ. Λογοθέτης έκανε ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ;

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο τόπο μας. Ο άνθρωπος που διεκδικεί την ρήση του Πάγκαλου για ένα άλλο δήμαρχο "ο κος Τίποτα", έρχεται και πάλι να επιβεβαιώσει αυτή την υποψηφιότητά του.
Όχι δεν θα μπω στη διαδικασία να καταγράψω τα τίποτα έργα, και τα μεγάλα ψεύτικα λόγια και δεσμεύσεις που ο ίδιος κατέθεσε εγγράφως, κάτι που θα έπρεπε να έχει επισύρει έκπτωση από το αξίωμα του, λόγω εξαπάτησης των ψηφοφόρων, αλλά θα σταθώ στην επικαιρότητα της μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε
Δείτε λοιπόν την αλληλουχία σκέψεων, δράσεων και πρακτικών, και βγάλτε συμπέρασμα για την πολιτική τύπου "τα έχω με όλους καλά, για αυτό δεν αποφασίζω τίποτα", που άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί από τα τόσα "ναι" που έχει πει στους δημότες, με αποτέλεσμα και το προσωνύμιο που
του έχει δοθεί από τους συντοπίτες του στη Περαχώρα.
-- Δεσμεύεται προεκλογικά ότι δεν θα μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε., αποκαλώντας μάλιστα δημόσια προδοσία την σκέψη αυτή. Επίσης βέβαια δεσμεύτηκε και για τη Μαρίνα, αλλά τέλος πάντων.
-- Μαθαίνουμε επίσημα από τα χείλη του ίδιου του διαχειριστή της Κοινοπραξίας, ότι επί μήνες συζητάνε και είναι γνώστης των προθέσεων των...συνεταίρων για την μετατροπή, χωρίς να έχει ενημερώσει τα άλλα μέλη του ΔΣ.
-- Έχουν προηγηθεί αυθαίρετες πρακτικές -κατά τον δικηγόρο της Λουτράκι ΑΕ- για την διαχείριση της κοινοπραξίας, που οδήγησαν σε δικαστικά Βατερλώ.
-- Ο ίδιος ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, προτείνει την έναρξη των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων για την μετατροπή, χωρίς βέβαια να έχει εξασφαλίσει όρους και προϋποθέσεις για την έναρξη των όποιων συζητήσεων (απαράβατη πρακτική παγκοσμίως)
-- Μετά κάνει αγώνα να πείσει, ακολουθώντας βέβαια και την πρακτική "τραβάτε με και ας κλαίω" για τους ιθαγενείς, το δημοτικό συμβούλιο, και το καταφέρνει.
-- Ύστερα κάνει δηλώσεις και συνεντεύξεις, εμφανιζόμενος αντίθετος με την μετατροπή της κοινοπραξίας, αφού προφανώς έχει δει την κατακραυγή των δημοτών, των μέσων ενημέρωση, και το φάσμα του να βρει μόνο τον ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές.
-- Και αφού το κάνει αυτό, έχοντας παγώσει την διαδικασία για τις συζητήσεις, και οδηγώντας τους διοικούντες του καζίνο σε πρόθεση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα για την προστασία από τους πιστωτές, αποφασίζει για εταιρεία συμβούλων που θα αναλάβει τις συζητήσεις, και για εταιρεία νομικών εκπροσώπων !!!!
-- Αλλά συνεχίζει να εμφανίζεται αντίθετος.....!!!!

Οι πρακτικές, η λογική, η πολιτική σκοπιμότητα, και η υπευθυνότητα, είναι στη κρίση σας. Η δική μου, αλλά και πολλών δημοτών, είναι "ένα ακόμη ΤΙΠΟΤΑ". Έρμαιο των καταστάσεων και των εξελίξεων. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Υ.Γ. ίσως ο "τηλεψυχίατρος" να μας βοηθούσε στη κρίση μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.