Η ΝΔ διέγραψε τον Σαράκη. ΟΚ. Μπορείτε να μας πείτε ο “υπαρχηγός” κυριος Παπάς σε ποιου το γραφείο μπαινόβγαινε στην βουλή;

Η ΝΔ διέγραψε τον δικηγόρο Παύλο Σαράκη επειδη ανέλαβε την υπεράσπιση του Η. Κασιδιάρη. 
Δεν έκανε βέβαια το ιδιο με την κυρια Βόζεμπεργκ για τον συνέταιρο του Άκη και τα υποβρυχια της εταιρειας που ίδρυσε ο Α. Κρουπ, χορηγός του Χιτλερ. 
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. 
Θα μπορούσε καποιος απο τον σκληρό πυρήνα του πρωθυπουργου να μας πει σε ποιο γραφείο μπαινόβγαινε ο κυριος Χρήστος Πάπας, βουλευτης
της ΧΑ προφυλακισμένος σήμερα, όλο το προηγούμενο διάστημα;
Για να σας βοηθήσουμε, βρίσκεται στον πρώτο όροφο της βουλής. Ειναι σχεδον δίπλα στα γραφεία της ΧΑ. Σε ποιον ανηκει; Ποιον έβλεπε συχνά – πυκνά ο υπαρχηγός της ΧΑ; Για να σας βοηθήσουμε, ειναι συνάδελφος του κυρίου Σαράκη και στον στενο κύκλο του Μαξίμου. Οχι, αυτος δεν εχει διαγραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.