Το Λύκειο και η Φιλαρμονική Λουτρακίου μας ταξίδεψαν μέσα από το αφιέρωμα στο Άξιον Εστι (3 βίντεο)

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στη διεύθυνση, τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου, και στη Φιλαρμονική Λουτρακίου, για το πανέμορφο ταξίδι που πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ, μέσα από το αφιέρωμα στο "Άξιον Εστί" του μεγάλου μουσικού Μ. Θεοδωράκη, σε στίχους του εθνικού μας ποιητή Οδ. Ελύτη.
Οι μαθητές κατευθυνόμενοι από τον αρχιμουσικό Π. Μαυρόπουλο, αλλά και αυτοί που απήγγειλαν αποσπάσματα του έργου, συνετέλεσαν στη δημιουργία μνήμης και τιμής για την εθνική μας επέτειο. Συγκινητική η ομιλία και το κλείσιμο του διευθυντή κου Μπαλή, που μίλησε για άλλο ένα μεγάλο χαμένο στοίχημα της χώρας μας σε σχέση με την παιδεία, αυτό της διδασκαλίας του πολιτισμού και της μουσικής.
Δείτε τα βίντεο με αποσπάσματα από τη βραδυά, καθώς και τις συνεντεύξεις από τον διευθυντή Σ. Μπαλή και τον αρχιμουσικό Π. Μαυρόπουλο







τα βίντεο από το perahora.gr και το lcitynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.