κε Δήμαρχε: Το Λουτράκι βρωμάει και ζέχνει. Ξυπνήστε.

Αυτή η δημοτική αρχή της μειοψηφίας, έχει βαλθεί όχι μόνο να διεκδικεί επάξια το τίτλο της χειρότερης δημοτικής αρχής που πέρασε από το τόπο, αλλά να ανεβάσει κι' όλας τον πήχυ σε δυσθεώρητα ύψη για τις όποιες επόμενες δημ. αρχές θα ήθελαν να συνεχίσουν να καταστήσουν πιο ανυπόληπτο αυτό το τόπο.
κ. Δήμαρχε, κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, έλεος, βγείτε από τη νιρβάνα του τίποτα και κάντε κάτι για τον τόπο. 
Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει έργα, ότι τα πάντα επί σχεδόν τρία χρόνια είναι στον αυτόματο πιλότο, όπως τα άφησαν οι προηγούμενοι, σαν να μην φτάνει το γεγονός ότι οι λακούβες και οι κακοτράχαλοι δρόμοι κινδυνεύουν να σε καταπιούν, τώρα έχουμε και τη δυσωδία σε όλο το νότιο και νοτιανατολικό Λουτράκι, μια δυσωδία που θα καταντήσει ταυτόσημη του τόπου, και ενδεχομένως το μοναδικό κληροδότημα αυτής της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη στο τόπο!!!
Για αυτούς που έχουν την ατυχία να ζουν ή να εργάζονται ή έστω να περνούν στις περιοχές κοντά στο
παλιό κτίσμα του Θρουβάλα, κοντά στο κολυμβητήριο, στη περιοχή της σχολής μηχανικού, στις παρακείμενες γειτονιές του γερμανικού δρόμου, στην ευρύτερη περιοχή του βιολογικού, έως και τους οικισμούς μετά τη βιομηχανική περιοχή, παρακείμενα της πρώην εθνικής οδού, η βρώμα και η δυσωδία, έχει γίνει η καθημερινή ταυτότητα της πόλης του Λουτρακίου....η ταυτότητα που της έχει βάλει η δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη.
Η μίξη βόθρων, σαπίλας, λυμάτων δημιουργεί ένα καθημερινό καθεστώς και μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας τους κατοίκους και τους εργαζόμενους να βιώνουν καταστάσεις που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε μια λουτρόπολη, που κάποτε ήταν ξακουστή για τη καθαριότητά της και την ομορφιά της.
Αν δε φυσήξει και ανατολικός άνεμος, τότε η μπόχα έρχεται να συνδυαστεί με τη δυσωδία των διυληστηρίων (ναι του επιχειρηματία που έδωσε λεφτά από το προσωπικό του λογαριασμό στον δήμαρχο και ακόμα περιμένουμε να μας πει πόσα και πως τα πήρε και τι τα έκανε), τότε ο συνδυασμός θυμίζει εμπόλεμη ζώνη και κατεστραμένη περιοχή μετά από βομβαρδισμό. Καλώς ήρθατε στο...Σεράγεβο και στη Μοζούλη!!

ΚΥΡΙΟΙ κάντε κάτι. Δεν αντέχεται. Όλοι είναι έξαλλοι, ενώ οι επισκέπτες αραιώνουν συνεχώς, αφού προτιμούν το νέφος της Αθήνας ή την....ευχάριστη μυρωδιά π.χ της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου, από το να επισκεφτούν το εξοχικό τους και να αφήσουν τα χρήματα τους εδώ.

Υ.Γ. Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, μην ανησυχείς για το εάν θα σε θυμούνται μετά από τις προσεχείς εκλογές. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, και έως ότου καταφέρει η επόμενη δημοτική αρχή να κάνει κάτι για το τόπο και για τη δυσωδία του, θα σε μνημονεύουν καθημερινά άπαντες.

7 σχόλια:

  1. Κύριε αυτή η δημοτική αρχή, δεν υπάρχει. Οτι να πείτε εσείς και εμείς, δεν τους
    ενδιαφέρει, θα κάνουμε λίγη υπομονή 5 μήνες και θαπάνε στον αγύριστο. Δεν θα
    τους θυμάται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

      Διαγραφή
    2. +100000000 για τον 9.59

      Διαγραφή
  2. αφού οι νομικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει ο Λογοθέτης από ότι φαίνεται δεν χρησιμεύουν σε τίποτα και οι κακόμοιροι (όπως τους χαρακτήρισε ο Λογοθέτης) παίρνουν μόνο 2000 ευρώ για τις υπηρεσίες τους, δεν τους δίνουν μια σκούπα να αρχίσει το καθάρισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντάκτης αυτού του τρισάθλιου κειμένου θα πρέπει να ντρέπεται, γιατί αν δεν καθαρίζει ο Λογοθέτης τότε ποιος άλλος δήμαρχος στη χώρα, καθαρίζει με τέτοια αποτελεσματικότητα τα.... συμφέροντα του τόπου του.....χιχιχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 φεστιβάλ Πανελλήνιας μπόχας στο Λουτράκι, υπό την αιγίδα της δημοτικής αρχής Λογοθέτη. Με την διακριτική παρουσία των καπνών από το διυλιστήρια, πρωταγωνιστούν της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, η μπόχα των βοθρολυμάτων της Βόχας ( που εξασφάλισε για εμάς αποκλειστικά ι Κώτσης), οι οσμές των ανεξέλεγκτων χωματερών που δημιουργήθηκαν στον τόπο μας, κυρίως με την μεταφορά σκουπιδιών από άλλους δήμους ( όπως π.χ. Κορίνθου, Τριπόλεως ) στην πάλε ποτέ φημισμένη λουτρόπολη ( το κατάφερε και αυτό ο Λόγο, να μην μείνει κανένα εργοστάσιο εμφιαλώσεως στην πόλη) και φυσικά με τις πολιτικές τους επιλογές όπου όλες σχεδόν όζουν. Παρακαλούνται οι δύστυχοι δημότες να φορέσουν τις απαραίτητες μάσκες για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και οι επισκέπτες, (αν σκοπεύει ακόμη κανείς να έρθει στο Λουτράκι μετά από όλα αυτά), να απομακρυνθεί σε ακτίνα 5 ΜΑΟ, που λέγαμε και στο στρατό. Σημαντική σημείωση από τα παραπάνω εξαιρούνται οι ουρ.λάγνοι και οι κοπ...λάγνοι, καθώς και όσων έχουν στομώσει οι οσφρήσεις τους. Θέσεις απεριόριστες, Φέρτε και τα παιδιά σας έχουμε βούσες, κατσαρίδες και ποντίκια να παίξουν. Μέγας χορηγός τα 120 ενωμένα βοθρατζίδικα. Χορηγός επικοινωνίας loytraki one

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα καθαρίσει ο ψυχίατρος για τον Κώστα Λογοθέτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.