Κραουνάκης: Χοντρό πρακτοριλίκι η Ρεπούση!.. Πού πας μωρή να ξεπατώσεις τις ρίζες μας; (βίντεο)

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση αλλά και στις δηλώσεις της βουλευτού, της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση για την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών.
«Ανήκω στην μεσαία τάξη… Δουλεύω, βγάζουμε τα προς το ζην και υπάρχουμε», είπε για την οικονομική κρίση.
Ο Σταμάτης Καρουνάκης είπε επίσης:
«Τα παίρνω στο κρανίο με την Ρεπούση. Τσαντίζομαι πάρα πολύ, που μέσα στο πρόβλημα αυτό της χώρας βγαίνει μια κυρία, η οποία θέλει να καταργήσει από τους Έλληνες την “ιερά πανήγυρη”. “Μου την δίνει”! Δεν πας να ξεπατώσεις από έναν λαό τον γάμο, την βάπτιση και την γλώσσα; Τα θεωρώ
ρίζα… Έχουμε δώσει γλώσσες στην μισή Ευρώπη! Που πας μωρή να πεις καταργώ τα αρχαία ελληνικά; Δεν πας να ξεπατώσεις από έναν λαό… δεν γίνεται να ξεπατώσεις το βασικό…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.