Λουτράκι. Παρέλαση "ντάλα" μεσημέρι για να...βολευτεί ο άρχοντας!!

Η όλη υπόθεση έχει καταντήσει φαιδρή και ντροπιαστική. 
Για να βολευτεί ο άρχοντας του τόπου, ο οποίος ζει στη ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να τον βλέπει ή ότι εκτιμά την θεσμική του θέση, έτσι που την κατάντησαν, η παρέλαση στο Λουτράκι έχει φτάσει να γίνεται στις 13.00!!!
Εμ βλέπεις, το γεγονός ότι τα παιδιά που παρελαύνουν είχαν γίνει μούσκεμα μεσημεριάτικα να περιμένουν τον...άρχοντα, είναι ελάσσονος σημασίας.
Το γεγονός ότι η εκκλησία περιμένει μιάμιση ώρα μετά τη λειτουργία για να τελέσει τη δοξολογία,
είναι μικρότερης σημασίας από την βόλεμα του δημάρχου
Το γεγονός ότι τα μαγαζιά της πόλης, όπως παλιά που επικρατούσε λογική και σεβασμός στις επετείους, δεν εξυπηρετούνται από το ωράριο, χάνοντας πολύτιμα έσοδα λόγω του ωραρίου του ταγού της πόλης, είναι μικρής σπουδαιότητα. 'Οχι μην προλάβει ο γονέας να πάει στη παρέλαση, μετά για καφέ ή παραδοσιακό ουζάκι, και μετά για φαγητό. Όχι μην προλάβει ο επισκέπτης να γεμίσει την ημέρα του για να έρθει στη παρέλαση. 'Αλλωστε αν ενδιαφερόταν για τα μαγαζιά της πόλης, θα είχε κάνει κάτι 3 χρόνια τώρα, εκτός από το να τα μετράει να αφανίζονται.
Το γεγονός, ότι δήθεν κοπτόμαστε για τον πολιτισμό της πόλης με υποκριτικού τύπου δηλώσεις, και οδηγούμε την φιλαρμονική και τη χορωδία να επιδείξουν τον πολιτισμό τους στις...13.30, ώρα φαγητού και πολύ ζέστης, ποιόν μπορεί να ενδιαφέρει.
Σίγουρα όχι τον δήμαρχο που έχει τη δική του ατζέντα, αδιαφορώντας -όπως άλλωστε κάνει και τις υπόλοιπες ημέρες- για το καλό των δημοτών, για την ανάδειξη της επετείου, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, για την αρωγή των επαγγελματιών, και βέβαια για τις συνθήκες των μαθητών, που κάθε χρόνο γίνονται και λιγότεροι εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών έπαρσης και αδιαφορίας.
Βλέπεις, είναι και το γεγονός ότι δεν κάνει να πάει κάποιος εκπρόσωπος του δήμου και του δημάρχου, αφού προφανώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πρέπει να κρατάμε τα ψηφαλάκια για τη πάρτη μας (ή έστω να πιστεύουμε ότι με τέτοιες ντροπιαστικές πρακτικές, μπορεί κάποιος να επηρεαστεί θετικά). 
Στη κοσμάρα τους λοιπόν, και στη νιρβάνα του τίποτα. Άντε και του χρόνου (σπίτι σας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.