Η Ελληνοφρένεια ξεφτιλίζει τις κυβιστήσεις του Άδωνη (aka Μπουμπούκος), που προφανώς μας θεωρεί ηλίθιους; (βίντεο)

Τελικά όσο και να το ψάξεις, δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερος.
Τελικά όσο και να το ψάξεις, δεν πρέπει να υπάρχουν χειρότεροι ψηφοφόροι από αυτούς που τον ψήφιζαν, προφανώς κρίνοντας από το πόσο θα διασκεδάζουν με τις αλλαγές γνώμης και απόψεων πιο γρήγορες και από τον Λούκυ Λουκ, ή επειδή είναι σύζυγος μιας τηλεπερσόνας.
Κι' όμως αυτός ο "κύριος" με απύθμενο θράσος, και με την έπαρση της λογικής και του στυλ σας πηδ@ω όλους γιατί μου ανήκει η χώρα, στην πρόσφατη εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, ούτε λίγο ούτε πολύ, απείλησε τους μισούς ότι θα τους
απολύσει, και απείλησε τους άλλους μισούς ότι θα κάνει το ίδιο, αν τον ξαναπούν αντιμνημονιακό, αφού ως γνωστόν (τιμή του και καμάρι του του...μπουμπούκου τηλεβιβλιοπώλη), είναι ο πλέον μνημονιακός στη βουλή.
Επίσης προ ημερών, έκανε αντίστοιχες δηλώσεις, καταγγέλοντας τον Π. Καμμένο επειδή "τόλμησε" να προτρέψει να λυντσαρουν τον Χ. Πάχτα, ο οποίος ποτίζει τους δημότες του αρσενικό και χρώμιο!!!
Άδωνη (επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς και κάνεις παράπονα για το L1), ρίξε μια ματιά στο βίντεο, και πες μου πόσο κωλοτούμπας μπορεί να γίνει κάποιος που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό
διάστημα, έχει πάρει με το ίδιο μένος, με την ίδια υποκριτική αντίδραση του στυλ "με πνίγει το δίκαιο", και τις δυο θέσεις (ήτοι αυτή του καταγγέλοντος και αυτή της καταγγελίας).
Δείτε στο 5.45 από βίντεο από την εκπομπή της Ελληνοφρένειας στις 22/10, τον Άδωνη να ωρύεται και να ζητάει από τον Χατζηνικολάου να τον...προστατέψει, επειδή κάποιος τον είπε αντιμνημονιακό και το θεωρεί τη μεγαλύτερη βρισιά.
Μετά δείτε στο 9.12 τον ίδιο λίγο διάστημα πριν, σε άλλη εκπομπή, να ζητάει με στόμφο και να εύχεται να λυντσάρουν και να έχουν την τύχη του αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, όσοι ψήφισαν το μνημόνιο !!!!
Και λίγο πιο μετά, καμαρώστε τον, ένα μήνα πριν προσχωρήσει στη ΝΔ και...αποθεώσει τον Σαμαρά, πως κατηγορεί τον Σαμαρά ότι κοροϊδεύει τους πολίτες, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες στα μούτρα τους!!!
Τελικά δεν ξέρω αν είναι θέμα πολλαπλής προσωπικότητας, ή απλά τόσο στυγνού και αδίστακτου εξουσιομανή που θα πει όσα ψέματα χρειαστεί για τις φιλοδοξίες του, αλλά αγαπητοί ψηφοφόροι του...να τον χαίρεστε.
Καλή η πλάκα που πήγατε να κάνετε και ο Σαμαράς την συνέχισε, αλλά έλεος.

Με αυτά και με άλλα ενδιαφέροντα, δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ελληνοφρένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.