Καλά αυτός ο όγκος για μ@λάκες μας περνάει? Τί είπε ρε το άτομο: «Δεν είπα ποτέ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία»

Βενιζέλος: «Δεν είπα ποτέ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία» 
Μίλησε για «παιδαριώδη ανάγνωση» των δηλώσεων του Βενιζέλος: «Δεν είπα ποτέ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία» 
Αρνήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο πλαίσιο ενημέρωσης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ότι είχε αναφερθεί προ ημερών σε δηλώσεις του σε στρατιωτική επέμβαση και ότι καταδίκασε δράστη της χρήσης των χημικών. 
«Η Ελλάδα ζήτησε και ζητά μια καθαρή, απερίφραστη και σταθερή καταδίκη της χρήσης χημικών όπλων, ζητά ειρηνευτική διάσκεψη για το μέλλον της Συρίας  κι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο,
αντίστοιχο της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών και τόνισε πως «ουδέποτε η Ελλάδα αναφέρθηκε σε στρατιωτική επέμβαση, ουδέποτε καταδίκασε δράστη της χρήσης χημικών όπλων, αλλά την χρήση καθεαυτή – και ουδέποτε έγινε μνεία δράστη, ακριβώς επειδή περιμένουμε να αποφανθεί η διεθνής κοινότητα». «Πρόκειται για μία ηθελημένη και παιδαριωδώς παραποιημένη ανάγνωση των δηλώσεών μου», απάντησε ο κος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.