Καταγγελία για την αγορά του ΟΠΑΠ: Με δάνειο από τις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες έγινε η αγορά;

Από τον Πόρτα – Πόρτα
Συμφωνα με το ρεπορταζ του Λευτερη Χαραλομποπουλου στο Unfollow 21 που κυκλοφορει, η Emma Delta ,αγορασε τον ΟΠΑΠ, με δανειο που απο τις ανακεφαλαιοποιημενες απο τους φορολογουμενους τραπεζες,Εθνικη και Πειραιως.

Πιο συγκεκριμενα,ο ΟΠΑΠ κοστισε 652 εκατ.ευρω.

Τα δανεια ομως που πηραν για να κανουν αυτη την αγορα, ηταν 400εκατ.ευρω απο την Εθνικη Τραπεζα και 200 εκατ.ευρω απο την Τραπεζα

Πειραιως, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό.
Μαλιστα για να υπαρξει εκταμιευση των δανειων, ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως υπηρξε πρωθυπουργικη παρεμβαση…ωστε οι τραπεζες να παρουν τις εγγυησεις τους για τα εν λογω δανεια.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Οι θυσιες μας πιανουν τοπο….

ΠΠ
Other People Money for ever

Η καταγγελία είναι σοβαρότατη και η εταιρεία πρέπει να πάρει θέση για το εάν όντως έχουν έτσι τα πράγματα. Το ίδιο βεβαίως και η κυβέρνηση αφού εμπλέκεται το όνομα του πρωθυπουργού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.