Θεωρίες συνωμοσίας; Ο μεγαλομέτοχος, ο δήμαρχος, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και το όχι.

γράφει το ΤροΛουτράκι
Το τελευταίο διάστημα το Loutraki One έχει κατακλυστεί από θεωρίες και απόψεις των δημοτών και των αναγνωστών, οι οποίες φτάνουν στα όρια της θεωρίας συνωμοσίας, κάτι που το L1 δεν συμμερίζεται.
Τι ισχυρίζονται οι αναγνώστες και οι δημότες; 
-- Ότι ο λόγος που ο μεγαλοεπιχειρηματίας της περιοχής και μεγαλομέτοχος τράπεζας, προέβη σε συναλλαγή με "μαύρα" χρήματα με τον δήμαρχο, είναι γιατί το fund που ελέγχει η ίδια τράπεζα, ενδιαφέρεται να βάλει λεφτά και να ελέγξει τη κατάσταση. Άκουσον, άκουσον. Αν είναι ποτέ δυνατόν, ο δήμαρχος να συνδιαλλέγεται τόσο απροκάλυπτα με...δωρεές χωρίς να δίνει λογαριασμό.
-- Ότι το ανωτέρω τελεί υπό τις ευλογίες ενός μετόχου μιας άλλης μεγάλης επιχείρησης της
περιοχής, για αυτό μάλιστα ήρθε στη πόλη να πιάσουν τη κουβέντα με τον δήμαρχο.
-- Ότι ο νομικός σύμβουλος ενός μετόχου, υποστηρίζει τη δημοτική πλευρά, γιατί άκουσον άκουσον θράσος που έχουν, λένε ότι έτσι θα ρίξει τον άλλο μέτοχο, και θα κάνει κουμάντο αυτός, ενώ παράλληλα θα έχει εξασφαλίσει κάποια 6 μύρια.
-- Ότι ο ίδιος νομικός σύμβουλος αυτού του μετόχου, υπερασπίστηκε το δήμο κατά του εαυτού του, και ότι -μα που τα βρίσκουν και τα λένε- ο ίδιος είναι συνεταίρος σε παραλιακό μαγαζί με τον σύμβουλο του δημάρχου, κάτι που εάν αλήθευε θα αποτελούσε μέγα σκάνδαλο και απίστευτη διαπλοκή, και που το L1 δεν τα πιστεύει αυτά.
-- Ότι τέλος -εδώ το τερμάτισαν- ενώ ο δήμαρχος είχα κάνει αγώνα για το ΝΑΙ, μέρες που είναι προβάρει το ΟΧΙ, αλλά με υποσχέσεις από τα 2 μεγάλα μαγαζιά της περιοχής για στήριξη του ίδιου για επανεκλογή. Καλά αυτό όχι μόνο είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά και εικονική πραγματικότητα, αφού τον περιμένουν στη γωνία όλοι αυτοί που τους είχε πει ΝΑΙ.  Και ότι στενός συγγενής του δημάρχου κυκλοφορεί και διαδίδει ότι "αν δεν βγει δήμαρχος και πάλι, θα πάει με παλτουδάκι σαν κάποιον άλλο".

Μα είναι δυνατόν να έχουν βάση όλα αυτά;

Υ.Γ. Ο σιωπών δοκεί συναινείν....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.