ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Oμολογία Βενιζέλου στα Ηνωμένα ‘Εθνη, μετά την συνάντηση με τον Γ.Γ. Μπαν Κι Μουν
Μεθοδεύουν νέο σχέδιο τύπου ”Ανάν” γιά την Κύπρο, έξω από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Συμφωνεί και ο ”ναι-ναι-κος” πρόεδρος της Κύπρου Ανανστασιάδης
Η ακριβής δήλωση του αντιπρόεδρου και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας: «Στο Κυπριακό, η Ελλάδα, βεβαίως, είναι αυτή η οποία στηρίζει πάντα τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. 
Και τώρα έχουμε ένα νέο μομέντουμ, γιατί έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις του προέδρου της
Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε σχέση με την Αμμόχωστο, με επίκεντρο την Αμμόχωστο, την εγκαταλελειμμένη πόλη, το λιμάνι και την ευρύτερη περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει νέες ιδέες και ώθηση. Έχουμε το διορισμό διαπραγματευτών από τις δυο κοινότητες, κάτι, που, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και βεβαίως, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παρούσα την Ευρωπαϊκή ‘Eνωση, γιατί οποιαδήποτε λύση πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κοινοτικό κεκτημένο και να μπορεί να γίνει δεκτή από τον Κυπριακό λαό με δημοψήφισμα, γιατί μόνο έτσι νομιμοποιείται μια λύση και γίνεται βιώσιμη».
KALAMI.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.