Άφωνος ο Μουρίνιο από την κατάσταση από τις Παιδικές Χαρές στο Λουτράκι και τους Αγ. Θεοδώρους;

Όχι μόνο ο Μουρίνιο, αλλά και όποιος να επισκεπτόταν το Λουτράκι και τους Αγ. Θεοδώρους, θα έμενε άφωνος με την κατάσταση των Παιδικών Χαρών (ο Θεός να τις κάνει χαρές..)
Σ.Σ. Βλέπεις το παραλιακό πάρκο, είναι καλό μόνο όταν βολεύει Νεραϊδοχώρες, αλλά δίπλα η παραδοσιακή παιδική χαρά έχει γίνει τόπος πρόκλησης ατυχημάτων και άντρο ναρκομανών και διανομής.
Αλλά και στους Αγ. Θεοδώρους; Παιδική χαρά που μόνο κατάλληλη για τα παιδιά δεν είναι..Κούνιες σπασμένες, παιχνίδια ξεχαρβαλωμένα, ξύλινες σανίδες σπασμένες που αποτελούν ανά πάσα στιγμή κίνδυνο για τραυματισμό για μικρά παιδιά που παίζουν καθημερινά εκεί...
Πρόκειται για την παιδική χαρά (η μοναδική στο χωριό) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους....Και οι φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ και είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παιδικής χαράς που εδράζει στην Ιάσονος....



φωτογραφίες από το e-istos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.