Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

Tην ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει την απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου για το αν θα γίνει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ή όχι, ρεπουμπλικανός γερουσιαστής «πιάστηκε» από τον φακό της Washington Post να παίζει… πόκερ στο iPhone του!
Μπορεί η χθεσινή ακρόαση στη Γερουσία να ήταν σημαντική για το τι μέλλει γενέσθαι στη Συρία, αλλά υπήρχαν και άνθρωποι που… βαριόντουσαν!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γερουσιαστής Τζον ΜακKέιν που ο φακός της φωτογράφου της Washington Post, Melina Mara τον «τσάκωσε» να περνάει την ώρα του παίζοντας online πόκερ από το
κινητό του τηλέφωνο.
Η φωτογραφία φυσικά έκανε το γύρο του Twitter με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο Τζον ΜακKέιν, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα γράφοντας (με σαφώς ειρωνικό τόνο) στο λογαριασμό του: «Σκάνδαλο! Πιάστηκα να παίζω παιχνίδι στο iphone κατά την τρίωρη συνεδρίαση της Γερουσίας - Και το χειρότερο από όλα: Έχασα!».

Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.