Λουτράκι. Ε ναι λοιπόν, έρχονται εκλογές.

Και ξαφνικά, οι τιτανομεγιστοτεράστιοι χαρακτήρες που παίζουν το εξαιρετικά επιτυχημένο σήριαλ "δημοτική αρχή Κ. Λογοθέτη", έβαψαν στα μέσα Σεπτεμβρίου τις διαβάσεις πεζών στη κεντρική οδό της πόλης !!
Πέρασε το καλοκαίρι, έφυγαν οι επισκέπτες, πέρασε το πανηγύρι, και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι οι διαβάσεις πρέπει να βαφτούν !!!!
Βλέπεις, με το κόσμο να έχει αρχίσει να εξαγριώνεται με τις πρακτικές των Κ. Λογοθέτη και ΣΙΑ για το ξεπούλημα του καζίνο, την απεμπόληση των δικαιωμάτων που απορρέουν από το κοινοπρακτικό, και την μεθόδευση για την εξυπηρέτηση των οφειλών των μετόχων μέσω δανείων με την εγγύηση της
συμμετοχής του δήμου στην ΑΕ, οπότε κάτι έπρεπε να κάνουν.
Και επειδή δεν έχουμε κάποιον να μαχαιρώσουμε όπως καλή ώρα έγινε προχθές, ας βάψουμε τις διαβάσεις.
Παρεμπιπτόντως, τον Ιούλιο δεν είχαν βαφτεί και πάλι;
Με τι είχαν βαφτεί πανάθεμά τις. Με κιμωλία; Ή μήπως βρήκαμε καμια νέα φάμπρικα όπως καλή ώρα βρίσκουν άλλοι με τις απευθείας αναθέσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.