Επίθεση συμβούλου του Κ. Λογοθέτη στην Μουσική Σχολή!!

κ.κ. Δήμαρχε και Σύμβουλοι: "Αρχή Άνδρα Δείκνυσι". Και δυστυχώς δείξατε....και συνεχίζετε να δείχνετε.
Άφωνοι έμειναν όσοι άκουσαν σύμβουλο του Δ.Σ. του «Προμηθέα», η οποία έχει προταθεί από την μειοψηφική δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, να επιτίθεται στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη Μουσική Σχολή. 
Η συγκεκριμένη σύμβουλος (κάποιοι στην πόλη τη χαρακτηρίζουν ως άτυπη προσωπική σύμβουλο του Κ. Λογοθέτη, σε θέματα πολιτισμού, κάποιοι άλλοι και με άλλα επίθετα, αλλά τέλος πάντων), είναι γνωστή για τις θέσεις της σχετικά με τη Μουσική Σχολή και τη Φιλαρμονική. 
«Τι κάνει η αυτή η κυρία εδώ;», ρώτησε για τη γραμματέα της Μουσικής Σχολής, η οποία βρισκόταν στο γραφείο της, ώστε να ενημερώνει γονείς και μαθητές!!! 
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η Μουσική Σχολή δεν θα λειτουργήσει φέτος, παρότι ο πάντα φιλότιμος Πρόεδρος του «Προμηθέα» Ν. Λόης έχει δρομολογήσει λύση, την οποία έχουν ακολουθήσει πολλοί Δήμοι ανά την Ελλάδα, και για την οποία ο ίδιος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο! 
Κώστα Λογοθέτη, η φερόμενη ως άτυπη σύμβουλός σου γνωρίζει κάτι, το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς; 
Υ.Γ. Μήπως περισσεύει κάτι από την...δωρεά του κου Βαρδινογιάννη για να σώσουμε και τη Μουσική Σχολή; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.