Αποκάλυψη: Δύο τράπεζες, μία Ελληνική και μία Κυπριακή, ξέπλυναν τις μίζες των εξοπλιστικών

Το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κλείσει με την παραπομπή ή τη φυλάκιση κάποιων καμένων έτσι κι αλλιώς πολιτικών όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ορισμένων μεσαζόντων τρίτης διαλογής.
Οι αρμόδιες δικαστικές αρχές μέχρι και σήμερα δεν έχουν ερευνήσει την ουσία της υπόθεσης και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου.
Όπως είναι γνωστό οι μίζες που διακινήθηκαν από την “Antey” , την ’Drumilan Hellas” την ’Drumilan International’’ και μία σειρά άλλων εταιρειών που εμπλέκονται στην προμήθεια των TOR MI ,των S-300,των αποβατικών σκαφών καθώς και άλλες συμβάσεις ,πέρασαν από μία Κυπριακή
και μία Ελληνική τράπεζα.
Είναι επίσης γνωστό ότι κυρίαρχο ρόλο στο ξέπλυμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από μίζες εξοπλιστικών έπαιξε ένας πρώην συνέταιρος του Σαχπατζίδη ο οποίος εμφανίζεται αντιπρόσωπος μεγάλης εξοπλιστικής εταιρείας και ταυτόχρονα είναι το δεξί χέρι και στενός συνεργάτης σε μεγάλες  δουλειές γνωστού συστημικού τραπεζίτη.
Γιατί η δικαιοσύνη μέχρι σήμερα δεν έχει καλέσει τον εν λόγω κύριο καθώς και τις διοικήσεις των δύο τραπεζών να δώσουν εξηγήσεις;
Ποιοι διευκόλυναν την κίνηση των λογαριασμών μέσω των δύο Ελληνικών τραπεζών και το σύστημα των offshore εταιρειών για να καταλήξουν τεράστια ποσά… ξεπλυμένα στη Σιγκαπούρη και άλλους φορολογικούς παραδείσους.
Η Δικαιοσύνη δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει ούτε τις τράπεζες που έδιναν εικονικά δάνεια στον Άκη Τσοχατζόπουλο για να δικαιολογήσει την αγορά πανάκριβων ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.