ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ANAPTYXI” ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK ΕΙΧΕ “ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ”; ΓΙΑΤΙ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ”;

EΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
Ο Προβόπουλος πριν από λίγο απάντησε σε ερώτηση βουλευτών ότι «Η εκχώρηση απαιτήσεων πιστωτικών ιδρυμάτων σε τρίτους δεν προϋποθέτει προηγούμενη έγκριση ή ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει αρμοδιότητα μόνο για την εποπτική μεταχείριση των απαιτήσεων αυτών, ώστε να σταθμίζονται καταλλήλως από απόψεως κινδύνου»!!
Το Ολυμπία όμως είχε αποκαλύψει αλισβερίσι δανείων σε εταιρείες “άχυρο”. Δανείων που αποδείξαμε ότι ήταν ΚΟΚΚΙΝΑ!
Εδώ ο κύριος Προβόπουλος ομολογεί ότι έλεγχε την πιστοληπτική ικανότητα για να σταθμίζει τον
κίνδυνο. Στην περίπτωση της Eurobank το έκανε; Γιατί βεβαίως τώρα πρέπει να απολογηθεί για όλα τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών σε οφσορ, όπως και το σκάνδαλο Καρούζου, για τα οποία “δεν πήρε είδηση”. Μετά από αυτή την απάντηση, είναι μονόδρομος το τι πρέπει να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.