Έκοψαν δημοκρατικά στον αέρα του ΑΝΤ1 τον ποινικολόγο Δημητρακόπουλο για τις διώξεις της ΧΑ

Mετά την απαράδεκτη φίμωση του γνωστού σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου απο τον ΣΚΑΙ, (βλέπε εδώ) σειρα είχε ο γνωστός ποινικολόγος Δημητρακόπουλος ο οποίος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση αφού με παρέμβαση του στο δελτίο του ΑΝΤ1 και αφού πρώτα τόνισε οτι είναι αριστερός, αποκάλυψε οτι δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση “εγκληματικής οργάνωσης”.
Την ώρα που προσπαθούσε όμως να επιχειρηματολογήσει δόθηκε σήμα και τον κόψανε στον αέρα!
Δείτε το VIDEO…

2 σχόλια:

  1. Σε αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς, είναι ότι ενώ ο άνθρωπος που μιλάει είναι από τους μεγαλύτερους ποινικολόγους που διαθέτει η χώρα, ο κατ΄ επίφαση δημοσιογράφος, προσπαθεί να κάνει υποδείξεις και να βγει πάνω από τον ποινικολόγο. Αυτό ας το κρατήσουμε για να καταλάβουμε πως δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι της τηλεόρασης και τι προσπαθούν να κάνουν και με ποιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοκρατικό κόψιμο μπράβο. Αλήθεια η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, γιατί δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και δεν συλλαμβάνει τους δημοσιογράφους που εδώ και πολλές ημέρες αποκαλούν την χρυσή αυγή, εγκληματική οργάνωση; Μήπως γνωρίζουν και την απόφαση του δικαστηρίου; Και αν όχι γιατί η εισαγγελία δεν επέτρεψε να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου ο κ. Πρετεντέρης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου που τους κατέθεσε το συγκεκριμένο κόμμα; Αυτά για να μην μας περνάνε και για ηλίθιους οι κύριοι της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Άλλωστε και ο ποινικολόγος που μίλησε στον ΑΝΤ1 του είπε ξεκάθαρα βάλανε την δικαιοσύνη για να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας. Ελλάδα προσκυνώ το λείψανο σου και ότι απέμεινε από αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.