Να τα πάρουν όλα οι Γερμανοί, αρκεί ο Μπόμπολας να μην αναγκάσει την Τρέμη να παίζει Τσίπρα!

Από τον Κάρλος 
Ευτυχώς τ΄αδέλφια μας οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι, αρπάζουν την περιουσία του Δημοσίου, η οποία από τότε που η χώρα απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό, πέρασε στα χέρια  του βαθέως κράτους της Εκκλησίας, διαπλεκόμενων με την εξουσία πολιτικών, λαμογιαρέων συνδικαλιστών και μουτζαχεντίν των κομματικών στρατών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της λεγόμενης Αριστεράς.
Η τελευταία  βρίσκεται στην υπηρεσία συγκεκριμένων νταβατζήδων και εκτελεί συμβόλαια χρησιμοποιώντας μάλιστα και την ταλαίπωρη "Αυγούλα", η οποία κατάντησε 45άρι στα χέρια των κολλητών χορηγών του κόμματος.
Οι Γερμανοί λοιπόν θέλουν- μέσω του ΤΑΙΠΕΔ- να αρπάξουν την δημόσια περιουσία από τα χέρια των Φωτόπουλων, των Καλφαγιάννηδων, των Ρίζων Ρίζων, των Ροβέρτων Σπυρόπουλων, των Παναγόπουλων, των συνδικαλησταρέων της Ακρόπολης που αναγκάζουν τους χιλιάδες
τουρίστες να περιμένουν με τις ώρες στους 45 βαθμούς υπό σκιά.
Ήταν καιρός οι δανειστές μας να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να πετούν τα ωραία τους λεφτά στην ελληνική χαβούζα για να τα κλέβουν οι λαμογιαρέοι και διεφθαρμένοι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης-φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των εντίμων. Οι Γερμανοί μάλιστα πήραν αυτή την απόφαση μια και γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Έλληνας πολιτικός-τόσα λαμόγια έχουν λαδώσει -μέσω των αχυρανθρώπων τους- όλα αυτά τα χρόνια. Πιο αξιόπιστος συνομιλητής θα μπορούσε να είναι ο Αλ Καπόνε παρά ο Έλληνας πολιτικάντης.
Δεν είναι δυνατόν τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογουμένων να γίνονται θαλασσοδάνεια για τον κάθε βιτσιόζο Έλληνα καναλάρχη που ανοίγει κανάλι επειδή θέλει να πηδήξει μια ξανθιά βίζιτα (άλλος του αρέσει να τον κατουράνε) και εκβιάζει τους τραπεζίτες να του δώσουν δανεικά κι αγύριστα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους μηντιάρχες της συμφοράς που βγάζουν μια εφημερίδα που δεν την διαβάζουν ούτε οι ίδιοι και εκβιάζουν τους Λουρόπουλους του ΟΠΑΠ να τους δώσουν διαφήμιση.
Ή με κάτι άλλα χρεοκοπημένα κωλόπαιδα των μήντια που ζουν σαν βασιλιάδες στην υγεία των κορόιδων.
Στο κάτω κάτω αντί να ξενιτεύονται τα παιδιά μας στην Αμερική και την Γερμανία, καλύτερα να γίνουμε πραγματικό αμερικανικό η γερμανικό προτεκτοράτο.
Που να κουβαλάς βαλίτσες στο σταθμό του Μονάχου- υπάρχω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω.

Παρόμοιος λαός λαμογιαρέων είναι και οι Κύπριοι-με τις εξαιρέσεις των σωστών ανθρώπων-οι οποίοι δεν σεβάσθηκαν το σκληρό μάθημα της πρόσφατης ιστορίας, των νεκρών στρατιωτών και των μανάδων που βιάσθηκαν και δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους και αντί να σοβαρευτούν γέμισαν το νησί με νομικές φίρμες που είναι σπεσιαλίστες στο στήσιμο offshore. Αυτό το μάθημα έδωσε η ιστορία στους Κύπριους αδελφούς και αδελφές. Να στήνουν δηλαδή offshore  και να κάνουν την πατρίδα τους παράδεισο του μαύρου χρήματος.
Τους κουρέψαν λοιπόν τις καταθέσεις και σαν κότες λυράτες δεν βγάλαν κιχ κι αυτό γιατί είναι γεμάτοι ενοχές-όπως και οι ελληναραίοι.
Αυτοί λοιπόν οι σκατολαοί γιατί θα πρέπει να έχουν καλύτερη μεταχείριση από την ιστορία; Ποια είναι η αξιοπρέπεια του γελοίου Ελληνάρα ο οποίος έπεσε με τα μούτρα στο να στήνει χρηματιστηριακές εταιρείες την εποχή που ήταν μόδα το Χρηματιστήριο; Ακόμη και ο τελευταίος μετρ σκυλάδικου έγινε ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής και σεργιανούσε στη Γλυφάδα με πούρο, κομπολόι και κάμπριο μερτσέντες. Ενώ την ίδια στιγμή οι μανάδες εκπαίδευαν τις κόρες τους να παντρευτούν ένας από τους πλούσιους γαμπρούς της Αθήνας που τους έκαναν εξώφυλλα ο Λυμπέρης και ο Κωστόπουλος στα περιοδικά τους.
Γιατί θα πρέπει σήμερα αυτός ο χρεοκοπημένος λαός που έκαιγε τα πεντοχίλιαρα σαν να ήταν πετσετάκια και στη συνέχεια έκανε την μαλακία του τραγούδι, να διαθέτει περιουσία;
Ναι, να τα πάρουν όλα οι Γερμανοί βιομήχανοι και οι Αμερικάνοι πετρελαιάδες, για τους οποίους έτσι κι αλλιώς δουλεύουμε-Πόρσε καγιέν, μπέμπα, μερτσέντες, Siemens, υποβρύχια και πάει λέγοντας-ώστε να καταργηθεί επιτέλους και η πάλη των τάξεων.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε τις διαθέσεις με τις οποίες επιστρέφουν από τις ετήσιες διακοπές τους, οι σκληροτράχηλοι αντιμνημονιακοί όπως o φίλος μου ο Καμμένος, ο φίλος μου ο Τράγκας και ο φίλος μου ο Τσίπρας- που δένει στη μέση τη πουστιέρα και βάζει τους αστυνομικούς να του κουβαλάνε τις αποσκευές.
Αν είναι να ξεσπάσει η επανάσταση καλό θα είναι η σπίθα να ανάψει σε μια από τις βίλες του Κόκκαλη, του Βαρδή,  και του Τράγκα στην Εκάλη. Άλλωστε η  η ιστορία έχει δείξει  ότι οι πραγματικοί αστοί ανάβουν πρώτοι την φλόγα της επανάστασης. Με ηγέτες της εξέγερσης τον Κόκκαλη και τον Βαρδή (να βάζουν πλάτη για τον Τσίπρα) θα πέσει στο φτερό το διεφθαρμένο κάστρο του Μαξίμου και θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους ο Λαφαζάνης, ο Φωτόπουλος, ο Μπαλασόπουλος και θα πούμε στη Μέρκελ ότι δεν πρόκειται να πάρει μία από τα χρέη μας. Το λέει ο Λαφαζάνης. Ποιος την γαμεί τη Μέρκελ στο κάτω κάτω;
Έχει σημασία η φλόγα της επανάστασης να ξεκινήσει από ένα χλιδάτο σπίτι, ώστε όταν θα γίνει ταινία, ο σκηνοθέτης να μπορεί να κάνει φανταστικά πλάνα (Αποκάλυψη τώρα) με ελικόπτερα να πετούν πάνω από την Εκάλη και τους ολιγάρχες να έχουν αναρτήσει πανό που θα γράφει "Αλέξη είμαστε μαζί σου".

Ακόμη πιο επώδυνο για την χώρα και το λαό της είναι να εξαναγκασθούν (από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο), η Όλγα Τρέμη, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Αλέξης Παπαχελάς να υποστηρίζουν τον Τσίπρα και τον τραχανοπλαγιά Λαφαζάνη.
Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με την πτώση της Βαστίλης.
Σαν να βάλεις τον Ζαμπούνη να γευματίσει με τον Γιώργο Γεωργίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.