Ο Κ. Λογοθέτης το τερμάτισε. Οι...φωστήρες εφαρμόζουν συγκοινωνιακά πειράματα τον Δεκαπενταύγουστο.

Ε πια το τερμάτισε ο Κ. Λογοθέτης και η δημοτική αρχή της μειοψηφίας. Οι τύποι είναι μια κατηγορία μόνοι τους. 
ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ. Και καλά θέλετε να εφαρμόσετε κάποιο -αμφίβολης αποτελεσματικότητας αφού δεν προέρχεται από συγκοινωνιακή μελέτη αλλά από τους μαθητευόμενους μάγους / συμβούλους- μέτρο.
Μα είστε τόσο μικρόνοες και αδυνατείτε να καταναοήσετε ότι το όποιο μέτρο δεν εφαρμόζετε στην κορύφωση της επίσκεψης και της πληρότητας του Λουτρακίου, ήτοι την εβδομάδα του δεκαπενταυγούστου; Χάθηκε να περιμένετε 10 μέρες; Ή μήπως έπρεπε να δείξετε τώρα που γίνεται το όλο θέμα με το Καζίνο ότι κάτι κάνετε για το τόπο;
Και το χειρότερο όλων είναι, ότι είστε τόσο ανεπαρκείς και τόσο ανίδεοι, που εφαρμόζετε ένα μέτρο χωρίς να έχετε εξασφαλίσει ότι η τήρηση του απαιτεί και άλλες ρυθμίσεις και ελέγχους, όπως η
διανομή προϊόντων στα καταστήματα (που έρχονταικ και παρκάρουν ότι ώρα τους καπνίσει), και η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κεντρικό των βαρέων οχημάτων.
Αποτέλεσμα; Όλα τα τουριστικά (κατά δήλωση μάλιστα ιδιοκτήτη τουριστικών λεωφορείων), έκαναν τριπλάσιο χρόνο για να περάσουν μέσα από το Λουτράκι, με αποτέλεσμα την εξαγρίωση των επισκεπτών και την ματαίωση εκδρομών λόγω καθυστέρηση. Επίσης, μόνο σήμερα οι παροικούντες στο κέντρο έχουν γίνει μάρτυρες άνω των 10 μικροατυχημάτων, ενώ η συμφόρηση είναι πια στο έπακρο, με αποτέλεσμα οι έμποροι και οι καταστηματάρχες να...."αποθεώνουν" συνεχώς τη δημοτική αρχή και τον Κ. Λογοθέτη.
Για την ιστορία....
Οι απίστευτοι αυτοί τύποι που θέλουν να λέγονται δημοτική αρχή, εγκατέστησαν κολωνάκια διαχείρισης κυκλοφορίας την εβδομάδα του 15αύγουστου στο κεντρικό δρόμο, τη κεντρική πλατεία, και μέρος της οδού Καραϊσκάκη, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την απομάκρυνση ορισμένων σταθμευμένων οχημάτων, και βέβαια χωρίς να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ δημοτικό αστυνόμο να ρυθμίζει την κυκλοφορία ή να ελέγχει την σωστή κυκλοφορία και την απαγόρευση της διανομής εκτός ωρών που επιτρέπεται ή των βαρέων οχημάτων.
Αποτέλεσμα; Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ, ήτοι το συνώνυμο, μη πω ιδιώνυμο μιας δημοτικής αρχής.....

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να μην προέρχεται από κάποια μελέτη αλλά προέρχεται από γονατογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.