Λουτράκι. Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί ασχολούνται με τα blogs....

Σ.Σ. Όποιος είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο.  Βενιαμίν Φραγκλίνος, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας
Όταν έχεις κάτι να παρουσιάσεις όπως έργο, προτάσεις, αποτέλεσμα, προοπτική, επιτυχίες, ιδέες, στρατηγική...... τότε το σίγουρο είναι ότι όταν ανέβεις στο βήμα που προσφέρει το δημοτικό συμβούλιο σε δημάρχους (νυν και πρώην), θα το εκμεταλλευτείς.
Θα ανέβεις και είτε θα κομπάσεις ή θα υπερηφανευτείς για αυτά που έχεις πετύχει. 
Όταν δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να παρουσιάσεις, γιατί δεν έχεις πετύχει κάτι επί 31 μήνες από τις θέσεις του δημάρχου ή του προέδρου και των μελών της Λουτράκι ΑΕ, τότε αρχίζει το παρασύνθημα: "φταίνε τα μπλογκς, φταίει ο δημοσιογράφος, φταίνει αυτοί που αναμεταδίδουν τι λένε τα blogs, φταίει ο προηγούμενος, φταίνε οι συνεταίροι, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φταίει....", φταίει....το οτιδήποτε, εκτός από το προφανές ήτοι αυτός που συνήθως
κατηγορεί τους άλλους.
Δεν θα αρνηθώ ότι ορισμένες φορές οι εκφράσεις και οι απόψεις που γράφονται σε ορισμένα blogs και εφημερίδες ή αναφέρονται σε εκπομπές, είναι ακραίες, ίσως και πολύ αυστηρές.
Ούτε θα συμμεριστώ ορισμένες από τις εκφράσεις και κατηγορίες, ειδικά τη στιγμή που αυτές απευθύνονται σε αιρετούς που συνήθως δεν αμοίβονται, αλλά προσπαθούν όπως μπορούν να προσφέρουν.
Άλλο όμως αυτό, και άλλο το να είσαι αμετανότητος και να δείχνεις με το δάκτυλο οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό σου. 
Άσε το άλλο. Στο Λουτράκι είναι τόσο "γκάου" ορισμένοι, που δεν κατανοούν ότι με την τόση διαφήμιση που έχουν κάνει, έχουν στρέψει σύσσωμη τη δημοτική κοινότητα (έστω και από περιέργεια) στα blogs και στους τοπικούς "δημοσιογράφους". Τόση διαφήμιση ούτε στον ύπνο τους δεν είχαν δει ορισμένοι.
Τελικά κ.κ. της δημοτικής αρχής, κ.κ. νυν και πρώην ταγοί της περιοχής, θα σας απαντήσω στην ερώτηση σας για το ποιοί είναι πίσω από ορισμένα blogs: ΕΣΕΙΣ και μόνο εσείς που με την έμμεση και άμεση προβολή που κάνετε από καιρού εις καιρόν, τα έχετε κάνει διάσημα.
Σε σημείο μάλιστα που ορισμένα εξ αυτών, έχουν πήξει σε διαφημίσεις απόρροια της δημοτικότητας που δημιουργήσατε.
Την επόμενη φορά λοιπόν κ.κ. δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι που θα θέλετε να εκστομίσετε "τις πταίει", καλού κακού βάλτε και ένα καθρέπτη μπροστά από το βήμα του συμβουλίου.

Υ.Γ. Ορισμένα εκ των blogs, παραμένουν αμετακίνητα και αμετάκλητα ανεξάρτητα, με μοναδικό σκοπό την καταγραφή των απόψεων τους, την αναμετάδοση των απόψεων των αναγνωστών τους, και την αναμετάδοση άρθρων και ειδήσεων που τους εκφράζει.
Ούτε διαφημίζονται, ούτε διαφημίζουν, ούτε προωθούνται, ούτε αμοίβονται για διαφημίσεις, ούτε υποχρεώνουν κάποιον να τους διαβάσει, ούτε ενδιαφέρονται να τους δώσουν δίκιο.
Το κάνουν γιατί έχουν άποψη και την εκφράζουν. Το ίδιο κάνουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι από βήματος.
Τελεία και Παύλα.
Τώρα, αν θέλετε να μιλήσουμε για συμφέροντα....χμμμ

Δαπανώμενος εφ’ α μη δει, ολίγος έση εφ’ α δει. (μτφρ: ξοδεύοντας τον εαυτό σου σ’ αυτά που δεν χρειάζεται, δεν φτάνεις γι’ αυτά που πρέπει.)
Ισοκράτης, Αθηναίος ρήτορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.