Κουβέλης: Ο Σαμαράς το πήγαινε για εκλογές, αλλά…(έκανε άλλη μια κωλοτούμπα;)

Ο Αντ. Σαμαράς πήγαινε για εκλογές, αλλά όταν από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές πιέσεις, ανέκρουσε πρύμναν, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στην απόφαση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει στην έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ παρά την αντίθεση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι το θέμα της ΕΡΤ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πως το κόμμα
του «έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να υπάρξει κοινός πολιτικός τόπος», αλλά το παρώθησαν «γιατί τους ήταν βάρος σε αυτά τα οποία αποφάσιζαν».
«Εάν ο κ. Βενιζέλος έλεγε ότι θα πράξω ό,τι πράξει η Δημοκρατική Αριστερά, πείτε μου που οφείλεται η μεταστροφή. Έχω βεβαιότητα πλέον ότι η συμφωνία είχε επέλθει από το μεσημέρι της Πέμπτης με τηλεφωνική επικοινωνία. Ο καθένας ας κρίνει τη μεταβολή της στάσης του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.