Οι διάλογοι ΣΟΚ Σαμαρά με Μέρκελ, η οποία δεν τον αφήνει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ!

Τελικά πιο εύκολα κατάφεραν να πετάξουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ παρά ο Σαμαράς.
Οπως όλοι ενθυμείσθε από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν ναυάγησε το G2G και το ταξίδι στο Ισραήλ, άφηναν να εννοηθεί ότι ο Σαμαράς θα πετάξει για τις ΗΠΑ μέσα στον Ιούλιο. Για την ώρα σιγή ασυρμάτου για το συγκεκριμένο ταξίδι-φάντασμα. Κι όπως όλα δείχνουν μετά τις αποκαλύψεις Σνόουντεν πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.
Οι Γερμανοί θεωρούν πλέον τις ΗΠΑ θανάσιμο εχθρό και μάλλον τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Ο Σαμαράς γνωρίζει πως ως πρωθυπουργός μιας χώρας αδύναμης δεν μπορεί να παίζει σε δύο ταμπλό και έχει επιλέξει στρατηγικά να πορευθεί στο άρμα της Γερμανίας.
-Αντώνη, ή με μας ή με τους Αμερικανούς...,
Αυτή ήταν άλλωστε και η επιλογή που του άφησε η Μέρκελ.
Οσο αφορά το σημερινό ταξίδι-αστραπή του πρωθυπουργού στο Βερολίνο και η συνάντησή του με τη Μέρκελ, εκτός από την εκταμίευση της δόσης των 8,1 δις, δεν έχει άλλο σκοπό πέρα από τον συντονισμό των κινήσεων της Γερμανίας και των δορυφόρων της εναντίον των ΗΠΑ!
Η Ελλάδα για την Γερμανία είναι κομβικός κρίκος στον πόλεμο κατά των ΗΠΑ. Το ίδιο ισχύει και από την αντίστροφη. Οι ΗΠΑ εκτιμούν πως η Ελλάδα θα γίνει τελικά ο Δούρειος Ιππος για να ανατινάξουν το ευρώ.
Αυτός ακριβώς είναι ο πόλεμος και τα στρατόπεδα, με τους Ρώσους και τους Κινέζους να βρίσκονται πιο κοντά στους Γερμανούς.
Πριν πετάξει για Βερολίνο ο Έλληνας πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με την καγκελάριο Μέρκελ.
-Αντώνη, αμέσως μετά τις εκλογές στη Γερμανία θα πετάξουμε έξω από την Ευρώπη το ΔΝΤ. Δεν το θέλουμε άλλο στα πόδια μας. Εχει αποδειχθεί ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βουλιάξουν το ευρώ και να διαλύσουν την Ευρωζώνη...
.Ανγκελα, γνωρίζεις ότι είμαστε μαζί σου. Μόνο που πρέπει να γίνει νέο κούρεμα του χρέους μας. Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα....
-Κοίτα Αντώνη, αυτό θα το κουβεντιάσουμε το Φθινόπωρο. Για την ώρα πρέπει να εφαρμοσθεί πιστά το πρόγραμμα. Η Γερμανία δεν έχει ατέλειωτο χρήμα ώστε να σώσει όλο το Νότο. Βλέπεις τι γίνεται στην Πορτογαλία. Τα ίδια θα συμβούν σύντομα και στην Ιταλία...Δεν υπάρχουν περιθώρια. Οι Γερμανοί πολίτες δυσφορούν, αρνούνται να πληρώσουν άλλο για σας. Κι εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα στο εσωτερικό, υπάρχει αντίδραση και δεν θα είναι εύκολο να ζητήσω θετική ψήφο για περισσότερα χρήματα…
. Είμαστε 3 χρόνια σε ύφεση, οι Έλληνες υποφέρουν…
-Όχι όλοι. Καθημερινά σχεδόν με ενημερώνουν για νέα σκάνδαλα διαφθοράς και φοροδιαφυγής στη χώρα σας. Για πολίτες δύο ταχυτήτων και για πολιτικούς με τεράστιες καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού. Αν θέλετε να σωθείτε φτιάξτε τη χώρα σας. Κάντε μεταρρυθμίσεις, εξορθολογείστε επιτέλους το δημόσιο. Αλλάξτε οι ίδιοι, αν θέλετε να έχετε αύριο σαν χώρα…

Τα υπόλοιπα αποφάσισαν να τα πουν από κοντά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.