Λουτράκι Α.Ε και Thermal SPA. Πολύ απλά δεν μπορείτε και δεν ξέρετε...Παραδεχθείτε το επιτέλους.

Το ψάχνουν από δω. Το εξετάζουν από την άλλη. Γράφονται λιβελογραφήματα για την κατάσταση και τον χειρισμό της. Γίνονται συνελεύσεις επί συνελεύσεων.....και όλα αυτά για ποιό λόγο;
Μα για να....σώσουν τη Λουτράκι Α.Ε και το Loutraki Thermal Spa.
κ.κ. της δημοτικής αρχής, σας έχω νέα: προσπαθώντας να τη "σώσετε" έχετε ξεχάσει το βασικό. Ότι όλοι σας την φέρατε σταδιακά στα χάλια που έχει φτάσει. ΟΛΟΙ σας αποδειχθήκατε ανίκανοι να υποστηρίξετε τις υποδομές και τα περιουσιακά στοιχεία του τόπου, και μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό και σωστή λειτουργία, να φέρετε κάποιο αποτέλεσμα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. 
Μην ψάχνετε λοιπόν ούτε για λύσεις, ούτε για άλλα μαγικά (όπως αυτά από τους....σωτήρες του έθνους που μας έβαλαν στο μνημόνιο και μας βυθίζουν ακόμη περισσότερο). ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΧΘΗΤΕ
ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ και θα βρείτε το τι φταίει.
Και το χειρότερο δεν είναι ότι δεν ξέρετε, ή δεν μπορείτε, ή δεν θέλετε ή τέλος πάντων αποτύχατε. Το χειρότερο είναι ότι υπήρχαν εξ αρχής λύσεις. Υπήρχαν εξ αρχής προτάσεις. Και σας είχαν κατατεθεί ή έστω σας είχαν προταθεί.
Είσασταν κοινωνοί της έννοιας "υπάρχουν λύσεις" αλλά ποτέ δεν κινηθήκατε προς αυτή τη κατεύθυνση. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη σας ευθύνη έναντι του τόπου που κυλά βασανιστικά και σαδιστικά προς τη καταστροφή και την απαξία.
Εσείς όμως όχι....πεισματικά και με εμμονή στο δικό σας σχέδιο...στην δική σας ακατανόητη ατζέντα. Χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό. Χωρίς πλάνο. Χωρίς τεχνογνωσία. Με αλλαγές των μαθητευόμενων μάγων και των άσχετων με το άθλημα τοποτηρητών της εξουσίας στις καρέκλες του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, όλοι εντολοδόχοι του μεγάλου στοχαστή που λέγεται Κ. Λογοθέτης.
Θα μου πείτε, μα κάναμε αυτό, κάναμε το άλλο....μπλά....μπλα.....μπλα.....ή το άλλο, ότι εσύ τα λες από έξω όπως και άλλοι άκοπα. Όχι κ.κ. της δημοτικής αρχής. Σε επιχειρήσεις και στις θέσεις των αιρετών εκπροσώπων του δήμου, αυτό που μετράει είναι η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και μέχρι στιγμής έχετε ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά, για να μην το κουράζουμε. 

Υ.Γ. Με τα λεφτά των άλλων, δηλαδή με τα λεφτά του Καζίνο στις χρυσές του εποχές, γίνονται όλοι μάγκες και κρύβονται με ευκολία και η αδυναμίες, και η ασχετοσύνη και η ανικανότητα. Και δυστυχώς εσείς κ. Λογοθέτη και κ.κ. "σωτήρες" της δημοτικής αρχής, εσείς είχατε την ατυχία να μην έχετε το....συρτάρι όπως αρέσκεστε να λέτε κάθε φορά. Και ακόμα δυστυχέστερα (για το τόπο), φάνηκε η γύμνια σας, φάνηκε η παντελής αγνωσία και η ανικανότητα να διαχειριστείτε και να φέρετε αποτέλεσμα. 
Καιρός γαρ εγγύς.....μόνο μην έρθουν και χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.