Matrix failure!Σοκ!Το greekovery είναι ένας μύθος και δεν υπάρχει και Αγιοβασίλης!

Φαίνεται πως τα ιδιωτικά κανάλια αποφάσισαν να αφήσουν και τα προσχήματα ακόμα! Τώρα στον alpha “ρεπορτάζ αγανακτισμένων πολιτών” που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εκλογές! Όχιιιιιιι!
Κακό που θα μας έβρει, τόσο καλά που πάμε!Πλέον, Βενιζέλος-Κουβέλης είναι αποφασισμένα ένοχοι και δεν ακούγεται κουβέντα για τον Σαμαρά!
Δεν υπάρχει πλέον θέμα δημοκρατίας με την ΕΡΤ, παρά ένα χρόνιο σκάνδαλο αδιαφάνειας, που ο μάγκας Σαμαράς αποφάσισε να λύσει και δεν τον αφήνουν!
Απελπισμένη, κωμική επίκληση του κοινωνικού αυτοματισμού, η αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ που επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας, έχει πάει στράφι, η ελεύθερη δημοσιογραφία σκοτώνεται από αυτούς που έσκουζαν για την απεργία της ΕΣΗΕΑ και το μιντιακό παρακράτος ξεσαλώνει! Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρεται πως στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κόσμος δείχνει
διχασμένος για ενδεχόμενες εκλογές; Γιατί δεν αναφέρεται πλέον η απόφαση του Σ.τ.Ε;
Σε καθαρά μικροπολιτικό επίπεδο, ποιος είναι , βρε γελοίοι, αυτός που επιδιώκει εκλογές, αν όχι ο Σαμαράς? Η κατάντια της “ελεύθερης” δημοσιογραφίας στις μέρες μας, αγγίζει επίπεδα αφρικανικής ή αραβικής χώρας…Ότι θα υπερασπίζονταν έναν καθαρά ακροδεξιό πρωθυπουργό, για να μην κλονιστούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και τα δικά τους, δεν το περίμενα, τόσο απροκάλυπτα τουλάχιστον.
Μάλλον ήδη, τα…ανεξάρτητα ΜΜΕ προετοιμάζουν την κυβερνητική προεκλογική γραμμή, που θα λέει ,λίγο-πολύ, ότι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ ο Αντώνης, πολέμησε λυσσαλέα να φέρει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τον άφησαν οι παλιάνθρωποι, Βενιζέλος-Κουβέλης! Ενώ, στην πραγματικότητα, είτε για ιδεολογικούς, είτε για λόγους τακτικιστικούς, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έπραξαν το μοναδικό ορθό, κατά τον τελευταίο χρόνο. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, η…υπευθυνότητα μπορεί να μιλήσει την τελευταία στιγμή και μέχρι την επόμενη, σύντομα, κυβερνητική κρίση και να “λογικευτούν”(στις προσταγές των Μπόμπολα, Αλαφούζου, Κυριακού κτλ και των υπερασπιστών του τόσο επιτυχημένου οικονομικού προγράμματος του μνημονίου).Ελεύθεροι δημοσιογράφοι, βαράτε όσο προλαβαίνετε!Τρέχουμεεεεεεεε!Image

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.