Επέμβαση των ΜΑΤ στον δορυφόρο της EBU που αναμεταδίδει ΕΡΤ!

Οι ομάδες των «Αστρο-ΜΑΤ» της κυβέρνησης εν δράσει, προσεγγίζουν τον δορυφόρο της EBU με εντολή Σαμαρά
 Αποφασισμένη να επιβάλλει με κάθε μέσο την απόφασή της να κλείσει η ΕΡΤ, φέρεται η κυβέρνηση, που επιστράτευσε για πρώτη φορά, ακόμα και τις δυνάμεις αποκατάστασης διαστημικής…τάξης να θέσει εκτός λειτουργίας τον αντιστασιακό eurovision-ικό δορυφόρο!
Με μια αστραπιαία επιχείρηση των νέων μονάδων «Space-ΜΑΤ», που ειδικεύονται σε αποστολές εκτός του πλανήτη, η κυβέρνηση επιχείρησε χθες βράδυ να εμποδίσει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, μέσω του δορυφόρου του European Broadcasting Union.
Άνδρες της ομάδας των Διαστημο-ΜΑΤ ψέκαζαν με χημικά όλη τη νύχτα τον δορυφόρο μήπως και
καταφέρουν να τον θέσουν εκτός λειτουργίας, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να τοποθετήσουν φελούς στα ανοίγματά του, ελπίζοντας ότι έτσι θα εμποδίσουν την αναμετάδοση του σήματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, η απόφαση της EBU να βοηθήσει «τους στασιαστάς» είναι ακατανόητη. «Κάποιοι νομίζουν ότι θα επιστρέψουμε στο χθες, όπου θέλαμε να καταρρίψουμε τους δορυφόρους», σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Αλλά όχι, τώρα στην Νέα Ελλάδα του Αύριο, τους βαράμε από κοντά», καταλήγει.
Πάντως για δεύτερη μέρα, κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, με παρέμβασή τους ζήτησαν από τον κ. Σαμαρά να διευκρινίσει δημόσια ότι όταν μιλούσε για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση δεν εννοούσε την περίοδο Ρουσσόπουλου-Παναγόπουλου, γιατί τότε υπάρχει μείζον εσωκομματικό θέμα».
 
ΜΟΥΦΑNET

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

1 σχόλιο:

  1. Μουαχαχαχαχα

    Βρε μπα σε καλό σας τι πλάκα θεέ μου......

    Οχι όχι όχι άλλο μη, δε μπορώ ν' ανασάνω.

    Βρε που τους βρίσκετε τους πλακατζίδες εκεί στο blogspot?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.