Λουτράκι. Τουρισμός..Rally Acropolis...Βαμένα Πανώ και τα μαύρα μας τα χάλια. Αίσχος.

Σ.Σ.  Ντρέπομαι που κάποιοι επιλέγουν αυθαίρετα να με ξεφτιλίσουν παγκοσμίως δείχνοντας αυτή την εικόνα του τριτοκοσμικού κακομοίρη.
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, δεν περίσσευε ούτε μια...απευθείας ανάθεση για καινούργια πανώ προβολής του Rally Acropolis;
Η απόλυτη ξεφτίλα. Το Λουτράκι, για μια ακόμα φορά, χάρις στις προσπάθειες και στον αγώνα ενός πρώην δημάρχου, της μεγάλης επιχείρησης της περιοχής, και ενός τοπικού επιχειρηματία που είναι και διοργανωτής, θα γίνει το επίκεντρο του κόσμου με τη φιλοξενία του καλύτερου αγώνα Rally στο κόσμο.
Αντί λοιπόν να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της πόλης, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, και ο συνεπίκουρος αντιδήμαρχος και ομόσταυλος στην Τ.Ο, Ι. Κακούρος, προτίμησαν να....βάψουν τα
περυσινά πανώ, αλλάζοντας το 2012 σε 2013, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής. Το απόλυτο μπάχαλο, η απόλυτη απαξίωση....η διεθνής ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Βαμένα πανώ....γιατί βλέπεις έχουμε χρήματα για νέους φοίνικες....έχουμε χρήματα για να  φιλοξενούμε τον κάθε φοιτητή για δήθεν πανηγυράκια....έχουμε χρήματα για κάγκελα και χωματουργικές εργασίες σωρρηδόν....αλλά δεν έχουμε χρήματα για να προβληθεί σωστά το πανώ για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα στο κόσμο.
Βλέπεις, το μόνο που ενδιαφέρει είναι η πολιτική, η προβολή του εαυτού μας και η προσβολή των επιχειρηματιών του τουρισμού από άτομα αιρετούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους στο αντικείμενο που πρεσβεύουν, ενώ οι ίδιοι παρουσιάζουν βαμμένα...πανώ!!!
Το μόνο που μπορώ να εκστομίσω είναι.....ξεφτίλα. Ντρέπομαι που κάποιοι επιλέγουν αυθαίρετα να με ξεφτιλίσουν παγκοσμίως δείχνοντας αυτή την εικόνα του τριτοκοσμικού κακομοίρη.


1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ,ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΑΝΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΟΣ .ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ .ΕΙΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.