Οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. μιλάνε για την κατάσταση που βιώνουν.

Ένας εργαζόμενος στη Λουτράκι Α.Ε. (με βαρύ όνομα..), και μάλιστα αρκετά σκληρά εργαζόμενος όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές από αυτούς που βλέπουν το έργο του και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μιλάει για λογαριασμό των εργαζομένων, και για τις συνθήκες εργασίας των.
"Επειδή πολλές κατηγορίες και σχόλια έχουν ακουστεί και γραφτεί κατά το παρελθόν και συνεχίζουν έως και σήμερα να ακούγονται κατά των υπαλλήλων της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ πχ. για παχυλούς μισθούς, για συγγενείς και φίλους, για αξιολόγηση προσωπικού, για το ότι φταίνε οι υπάλληλοι για την σημερινή κατάσταση της Εταιρείας, το ότι είναι τεμπέληδες κλπ.
Εγώ σας προκαλώ επώνυμα και όχι ανώνυμα όπως κάποιοι σχολιαστές που πίσω από την ανωνυμία τους βρήκαν την ευκαιρία να μας κατηγορήσουν και να ρίξουν ευθύνες σε όποιον εκείνοι νομίζουν.
Ονομάζομαι
Νικόλαος Γλέζος πρώην υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης ΟΜΗΡΟΣ ΔΕΠΠΑΛΠ και πλέον από το 2006 έως και σήμερα Υπάλληλος της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
1) Γνωρίζετε κύριοι ανώνυμοι ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε απλήρωτοι και το μόνο που παίρνουμε είναι κάποιες προκαταβολές του ύψους τον 300 ευρώ, και δεν γνωρίζουμε πότε θα εξοφληθούμε, και το τι θα γίνει στο μέλλον;
2) Γνωρίζετε κύριοι ανώνυμοι ότι μας χρησιμοποιούν, όπως κάποιος έχει πει και την φοβερή ατάκα "άφησε τους απλήρωτους για κάνα δυο μήνες";  Για πιο λόγο, για να μας τιμωρήσουν. Επειδή και εμείς καμία φορά πιέζουμε για τα δικαιώματά μας. Δεν πειράζει ομως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
3) Γνωρίζετε κύριοι ανώνυμοι ότι ήμασταν με eκ περιτροπής απασχόληση για αρκετούς μήνες άρα με λιγότερες αποδοχές και με λιγότερα ένσημα; Και όλα αυτά χωρίς να συμμετέχουμε σε επιλογές στρατηγικής και λειτουργίας, όπως θα συνέβαινε σε κάθε εταιρεία; 
4) Γνωρίζετε κύριοι ανώνυμοι ότι από 1/01/13 είμαστε πλέον στο ενιαίο μισθολόγιο άρα ακόμη πιο κάτω ο μισθός μας;
5) Γνωρίζεται κύριοι ανώνυμοι ότι εμείς δεν ανήκουμε στον ευρύ δημόσιο τομέα αλλά στον ιδιωτικό τομέα και δουλεύουμε για τα συμφέροντα του Δήμου και της κάθε καινούριας Δημοτικής Αρχής. Αρά είμαστε παιδιά του Δήμου από άλλον πατέρα;
Όπως γράφω και παραπάνω, εγώ προκαλώ και είμαι στην διάθεση σε όποιον θέλει επώνυμα όμως, να του δείξω όλες τις μισθολογικές μου καταστάσεις και πριν και μετά της 1/01 /13. Είναι άδικο να μας κατηγορείτε και να μας ρίχνετε ευθύνες και λάσπη.
Εγώ κύριοι ανώνυμοι σας προτείνω να αλλάξουμε και θέσεις να φύγουμε εμείς και να έρθετε εσείς στην τουριστική. Γιατί μια παροιμία λέει: Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε.
Τώρα το ποιος φταίει για την άσχημη κατάσταση της εταιρείας. Αυτό το αφήνω στην κρίση του κάθε δημότη. Η ιστορία θα δίξει. Πάντως όχι εμείς που απλά έχουμε γίνει αποποδιοπομπαίοι τράγοι"
.
Ο γράφων Νικόλαος Γλέζος Υπάλληλος της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.