Επιτυχές το Εαρινό Πρωτάθλημα Τένις για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Εαρινό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τένις του Ομίλου μας στις κατηγορίες γυναικών και αγοριών.
Στην κατηγορία γυναικών συμμετείχαν και ενήλικες , καθώς από την παρούσα αγωνιστική περίοδο το άθλημα είχε ανάλογο τμήμα, η δε κατηγορία αγοριών περιλάμβανε αθλητές έως 15 ετών.
Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ :
1η Χιωτίνη Άννα – Μαρία
2η Χιωτίνη Μαρίνα
3η Τσόρακα Σοφία
4η Θραμπουλίδη Άννα
ΑΓΟΡΙΩΝ:
1ος Σιώκος Χρήστος
2ος Κυττάκης Ιωάννης
3ος Παντελέου Παναγιώτης
4ος Στεφάνου Θεόδωρος
Το εαρινό αυτό τουρνουά αποτελεί την αρχή της προσπάθειας του Ομίλου μας για την εξάπλωση – μαζικοποίηση ενός αθλήματος που διαθέτει το πλεονέκτημα να παίζεται από όλους και σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί το υπ’αρίθμ ένα άθλημα του ξενοδοχειακού τουρισμού κάτι το οποίο έχει άμεση σχέση με την πόλη μας και τον Δήμο μας γενικότερα.
 Το   Δ.Σ
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.