Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης. Δείτε και τα 7 αφιερώματα στα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"

Δείτε και τα 7 "αφιερώματα" (έπονται και άλλα) στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του προγράμματος, των προγραμματικών δεσμεύσεων και των υποσχέσεων του Κ. Λογοθέτη (όπως αποδείχθηκαν στη πράξη και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος).
Το "αφιέρωμα" αφορά τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις για τη Κοινωνική Πολιτική, τα Συγκοινωνιακά Δίκτυα, τον Πολιτισμό, την Οργάνωση & Διακυβέρνηση του Δήμου, τον Τουρισμό, την Ανάπτυξη, τον Αθλητισμό, την Διώρυγα, το Σουσάκι, τη Στάθμευση, την Κοινοπραξία και την Μη Μεταβολή του Κοινοπρακτικού Σχήματος και τέλος την Μαρίνα Λουτρακίου
Εάν θέλετε να προβείτε σε δικά σας συμπεράσματα, δείτε όλο το προεκλογικό πρόγραμμα με τις προγραμματικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Δημάρχου Κ. Λογοθέτη ΕΔΩ

Κοινωνική Πολιτική (η τεράστια κοροϊδία με το 20% που έχει φτάσει ήδη τα 70.000 ευρώ ρέους")
-- Κατάργηση όλων των συνδρομών στα εργαστήρια του δήμου, στα προγράμματα Αθλητισμού για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, για τα ΑμΕΑ και για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 20.000€.  
Δήμαρχε μήπως το έχεις βάλει σε κάποιον προϋπολογισμό; Έχει γίνει πράξη; Έχει γίνει κάποιος προγραμματισμός; Η απόλυτη κοροϊδία. 3 προϋπολογισμοί έως τώρα...μηδέν εις το πηλίκον.
-- Το ταμείο ενισχύει τους εκκλησιαστικούς και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική μέριμνα Είναι ντροπή και μόνο να εξαγγέλει κάποιος κάτι τέτοιο και να μην το υλοποιεί.
-- Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης με πηγές χρηματοδότησης που προέρχονται κυρίως από τη μείωση κατά 20% του μισθού του Δημάρχου,
των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου. ΝΤΡΟΠΗ. Η πλήρης υφαρπαγή των ψήφων από τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες. ΑΜΑΡΤΙΑ να κοροϊδεύονται οι κοινωνικά αδύνατοι με τέτοιες εξαγγελίες με αποκλειστικά ψηφοθηρικούς σκοπούς. Δήμαρχε ήδη ο λογαριασμός από το 20% έχει φτάσει στα 70.000 ευρώ, και ανεβαίνει. Και για να μην αρχίσει ο δήμαρχος να λεει με το γνωστό υφάκι στα συμβούλια (όπως το έχει κάνει ήδη) "που τα βρίσκουν αυτά τα νούμερα, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα", σας ενημερώνω ότι με μια απλή ματιά στους απολογισμούς θα διαπιστώσετε ότι οι ενταλθείσες δαπάνες για το 2011 και το 2012 (βάσει δημοσιευμένων στοιχείων) αντιστοιχούν σε περισσότερα από 300.000 ευρώ (151.000 για το 2011, 132.000 για το 2012 και προϋπολογιστικά 110.000 για το 2013), άρα το 20% αναλογεί σε 70.000 ευρώ για αυτά τα 2,5 έτη.  Ας ρωτήσουν τις οικονομικές υπηρεσίες ή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ή ας ανατρέξουν στο διαύγεια όπου είναι δημοσιευμένα. 
Συγκοινωνιακά Δίκτυα. Σύνδεση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου με το Λουτράκι (παλιά γραμμή μέχρι την Αιγαίου). 
 Επανασχεδίαση και επέκταση των λεωφορειογραμμών για τη διασύνδεση όλων των διοικητικών μονάδων, αλλά και τη συχνότερη διέλευση, από τους Αγίους Θεοδώρους, λεωφορείων από και προς την πρωτεύουσα.  
Δήμαρχε, πάλι μηδέν εις το πηλίκον.  Οι ενεργοί πολίτες ανέλαβαν δράση. Ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του ανέλαβαν δράση (άσχετα αν δεν προχωρούν). Οι βουλευτές της περιοχής, ανέλαβαν δράση. Όλοι πλην του δημάρχου. Πιο πολλές πιθανότητες έχει να αναλάβει πρωτοβουλίες ο ίδιος το ΟΣΕ παρά η
δημοτική αρχή που τρώγεται μεταξύ της που το θέλει, αν το θέλει και γιατί. Τη μόνη φορά που πήγε σε υπουργό για το θέμα ο δήμαρχος ήταν σε συνάντηση που είχαν κανονίσει οι επιχειρηματίες με άλλα συμφέροντα από αυτά του τόπου...!!!
Όσο για την επανασχεδίαση και την επέκταση των λεωφορειογραμμών και την διασύνδεση των διοικητικών μονάδων....καλά το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;  
Εδώ ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι για την απόφαση της δημοτικής κοινότητας για τα ΚΤΕΛ, θα κάνουν για τις λεωφοροειογραμμές;   
Πολιτισμός:
-- Μετατροπή των κτηρίων του πρώην εργοστασίου Θρουβάλα σε πολιτιστικό πολυχώρο για τη στέγαση των εκδηλώσεων πολιτισμού, με σκοπό την ανάδειξή του σε περιφερειακό πολιτιστικό χώρο Ακόμα  δεν  έχουμε  δει ούτε  καν  προσχέδια. Ούτε  καν  τον  φάκελο  για  να  ενταχθεί  κάποια  στιγμή  στα  υπό  ανάπτυξη (!!!)  έργα.
-- Δημιουργία ανοικτού θεάτρου 2.000 θέσεων στο Λουτράκι. Δήμαρχε, εδώ δεν έχεις κάνει τίποτα για το μικρό θέατρο του Πάρκου και για το ίδιο το πάρκο το  οποίο έχει ρημάξει ενώ  ο Θανάσης περιμένει τους εθελοντές να το καθαρίσουν. Ωραία μεγάλα λόγια....καθρεπτάκια και μπιχλιμπίδια
-- Ενίσχυση όλων των τμημάτων του ενιαίου Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Έχει διαλυθεί η παιδική σκηνή. Παραλίγο να διαλυθεί η μουσική σχολή. Η ενίσχυση είναι στα χαρτιά αφού από 1.3 εκατ. ενίσχυση για τον Προμηθέα έχουμε κατέβει στις 250.000 για το
2013, ενώ το 2014 φαντάζει ως η χρονιά διάλυσης του πολιτισμού στον Δήμο. Φιλαρμονική υπό διάλυση. Πολιτισμός και εκδηλώσεις σε Αγ. Θεοδώρους, Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα....άγνωστες λέξεις. Πενία πολιτισμού στο έπακρον. Ένα τίποτα συνώνυμο της δημοτικής αρχής. 
-- Αξιοποίηση του χώρου και του κτηρίου του παλιού σταθμού ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους για τη δημιουργία πάρκων  και  πνευματικού  κέντρου.    Ας  γίνουν  τα  βασικά   πρώτα  και....έχει ο Θεός. 
-- Ετήσιο φεστιβάλ Τέχνης και Λόγου για νέους από 15 έως 25 ετών στους Αγίους Θεοδώρους. Σιγά μην πετάξεις...
Δήμος σύγχρονος, Δήμος αποκεντρωμένος, Δήμος κοντά στον πολίτη, Δήμος αναπτυξιακός που προσελκύει επενδύσεις, τονώνει την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα. 
-- Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις Υπηρεσίες του Δήμου. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Μετά από 1 έτος είχαμε αλλαγή ιστοσελίδας επιπέδου δευτεροετούς σε ΤΕΙ. 
-- Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Σχίνο. Καλά, ας μπορέσουν κάποια στιγμή να πιούν νερό εκτός από εμφιαλωμένο στο Σχίνο, και βλέπουμε για το ΚΕΠ.  
 -- Δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες. Λόγια μεγάλα χωρίς ουσία, χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς καμμία τεχνογνωσία, χωρίς ικανότητα να προσφέρουν
αποτέλεσμα. Κάνε πρώτα γραφείο στην Ιάσονος και βλέπουμε για τις Βρυξέλλες. (πάντως -για τους παλιούς- αυτό εμένα μου κάνει με τη παλιά διαφήμιση του Σαράφη..."Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, τώρα και στο Παρίσι".
-- Ίδρυση γραφείου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη συμμετοχή του Δήμου στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, σε Ευρωπαϊκά και πιλοτικά προγράμματα, για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος «Θησέας», για την πλήρη αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Ναι στην περιφέρεια καιστην ΕΕ έχουν βαρεθεί να αξιολογούν τις προτάσεις που τους στέλνουμε.
-- Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα,καθώς και υποστήριξης των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Όλε...Όλε...Όλε...και το κέφι συνεχίζεται.
-- Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και γνωριμία των αγορών όλων των διοικητικών μονάδων. Ντροπή να παίζουμε με τον πόνο, την αγωνία και τον μόχθο της τοπικής κοινωνίας, ειδικά σε τέτοιες εποχές. 
-- Μελέτη για ευρεία χρήση φωτοβολταϊκών σε δημόσια κτήρια για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η έννοια της πράσινης ενέργειας, μήπως είναι αντίστοιχη με αυτή του Παπακωνσταντίνου, της Μπιρμπίλη και του ΓΑΠ 
Τουρισμός:  Έργα Τουριστικής Ανάπτυξης για να απαλλαγούμε από στρεβλά δόγματα και μοντέλα του παρελθόντος και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, τους ανταγωνισμούς και τις απαιτήσεις της νέας εποχής. (!!!)
Η τουριστική μας ανάπτυξη (επιμήκυνση περιόδου, αύξηση αριθμού και ποιότητας επισκεπτών, αναβάθμιση παρεχομένων υπηρεσιών) συνδέεται ευθέως με τις στρατηγικές μας δεσμεύσεις για αναβάθμιση των υποδομώνμας, για ανάδειξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, για άρτια δίκτυα μεταφοράς. 
Συνδέεται ευθέως με την παραγωγή επιλεκτικών μορφών τουρισμού, με την παραγωγή περισσότερων και ποιοτικότερων τουριστικών προϊόντων. Συνδέεται ευθέως με τον επαναπροσδιορισμό της τουριστικής μας ταυτότητας.  
Λόγια, λόγια, λόγια. Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ. Κοροϊδία των θεσμών. Κοροϊδία των φορέων. Κοροϊδία των συνεργατών. Δεσμεύσεις που μετά έγιναν πλάνη μπροστά στα μούτρα όλων,
ανερυθρίαστα. Κοροϊδία σε ανθρώπους που άλλα έταξε, για άλλα δεσμεύτηκες παρουσία αντιδημάρχων, συνδυασμού και φορέων  τουρισμού, και  άλλα έκανε (ή που δεν έκανε τίποτα).

Δράσεις Ανάπτυξης και Προώθησης. Ίδρυση Δημοτικού Γραφείου Προβολής της περιοχής, με στρατηγικό στόχο τη διαφήμιση ολόκληρου του Δήμου αλλά και την παρακολούθηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων, της Περαχώρας, των Πισσίων και των Ισθμίων
Αντί να υλοποιηθεί ο από τον Καλλικράτη σχεδιασμός ούτως ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα κονδύλια για την ανάπτυξη, τον τουρισμό και την προβολή, είδαμε την υπέρτατη πολιτική διαπλοκή με την εκχώρηση των δικαιωμάτων προβολής σε ιδιώτες και σε ΜΚΟ, χωρίς την έγκριση της δημοτικής ομάδας, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και σε αντίθεση από τις δεσμεύσεις προς αντιδημάρχους  και προέδρους. Και αφού έγινε αυτό, δεν δόθηκε ποτέ υπόσταση στον LTO για να έχει budget και αρμοδιότητες, παρά τις προτάσεις και τα σχέδια που κατατέθηκαν και που εξασφάλισζαν εγγυημένο αποτέλεσμα.
ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ Ιαματικός Θερμαλιστικός τουρισμός - Συνεδριακός τουρισμός  - Αθλητικός και θαλάσσιος τουρισμός - Τουρισμός βουνού - Οικολογικός τουρισμός  - Θρησκευτικός  – Προσκυνηματικός τουρισμός 
Ωραίες προγραμματικές δηλώσεις και δεσμεύσεις για πράγματα που ούτε ήξερε, ούτε κατανοούσε, ούτε ήθελε να κάνει κάτι για αυτά. Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα υλοποιούσε τα ελάχιστα από τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις και υποκριτικές μετεκλογικές δεσμεύσεις.  
Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα είχε ζητήσει να δημιουργηθούν φάκελοι για υπαγωγή σε περισσότερες από 5 προσκλήσεις ΕΣΠΑ και περιφερειακών κονδυλίων για την ανάπτυξη και τον τουρισμό.  
Αν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, δεν θα είχε αλλάξει 3 αντιπροέδρους στην Λουτράκι ΑΕ, ούτε θα είχαμε φτάσει στην διάλυση. 
Και εάν ήθελε να κάνει κάτι για όλα αυτά, θα είχε φέρει από τον πρώτο μήνα το σχέδιο που ο ίδιος είχε δεσμευτεί να υλοποιήσει παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων και όλων των εκπροσώπων των φορέων τουρισμού της περιοχής
Στρατηγική δέσμευση για το Σουσάκι και Διώρυγα
Α. Σουσάκι. Παραγωγή γεωθερμικής ενέργειας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ενισχύοντας το λουτροτουρισμό, βοηθώντας στη θέρμανση χώρων, αλλά και στα τεράστια προβλήματα ύδρευσης της περιοχής, με τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού. Μελέτη για βιοτεχνικό πάρκο στην περιοχή του Σουσακίου. 
Δήμαρχε, 29 μήνες πέρασαν και το μόνο που έχεις να περηφανευτείς είναι ότι "περπάτησες" αυτά τα μέρη μαζί με τον πρώην υπουργό Μανιάτη. Κατά τα λοιπά...η απόλυτη κοροϊδία του κόσμου για τη Soussaki Logistics, κάτι που έγινε παραδοχή και στο δημοτικό συμβούλιο, αφού ξέρατε εξ αρχής ότι η αδειοδότηση δεν ήταν ούτε δικαιοδοσία ούτε αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Παρόλα αυτά, με περίσσια ηθοποιία και υποκριτική, βγάλατε το κόσμο στους δρόμους, και σαν μην
φτάνει μόνο αυτό, χλευάσατε και προπηλακίσατε πολλαπλώς τον  Περιφερειάρχη Π. Τατούλη. Και αποτέλεσμα; 
Β. Διώρυγα. Ισχυρή συμμετοχή του Νέου Δήμου σε οποιαδήποτε μορφή λειτουργίας της Διώρυγας. Η πράξη παραχώρησης της Διώρυγας από το κράτος από το 2001 στην εταιρία «Περίανδρος» υπήρξε ατυχής και απαράδεκτη. Αξιοποίηση της περιουσίας και ανάπλαση της περιοχής αναδεικνύοντας την ιστορικότητά της. 
Δήμαρχε. Μηδέν εις το πηλίκον. Έως τώρα έχει αλλάξει δυο φορές χέρια και διοίκηση, αλλά εμείς καμμία ενέργεια. Αναζητείται εταιρεία για να δοθεί η εκμετάλλευση, αλλά εμείς τίποτα. Εδώ δεν έχεις κάνει ούτε τα προφανή, όπως οι προτάσεις και οι  αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου για ανάπλαση ελάχιστου κόστους του Ισθμού και η τοποθέτηση σύγχρονων σημάνσεων και ηλεκτρονικών οδηγών για τους επισκέπτες η συμμετοχή μας μάρανε. 
Επόμενα "θύματα" των προεκλογικών δεσμεύσεων: Μη μετατροπή σε ΑΕ της Κοινοπραξίας, Μαρίνα Λουτρακίου & Στάθμευση.
Στάθμευση:
-- Aνέγερση σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ Λουτρακίου. Βάλτε πρώτα καμιά πινακίδα για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ, και μετά βλέπουμε και για τον σταθμό. Μήπως έχει έρθει κάποιο σχέδιο για δημιουργία μελέτης και φακέλου; Πότε θα έρθει. Μήπως φταίει ο σύμβουλος εκ Θεσσαλονίκης που δεν είχε επισκεφτεί το Λουτράκι και δεν ήξερε από που πληρώνεται.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο της πλατείας Παιδιού. Το ανέκδοτο της χρονιάς. Ευχαριστούμε που μας κάνετε να γελάμε σε αυτούς τους
δύσκολους καιρούς.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και ανάπλαση του επιφανειακού χώρου ως χώρου πρασίνου και αναψυχής. Έχει γίνει κάποια προκήρυξη; Κάποια πρόσκληση ενδιαφέροντος; Κάτι....; Προφανώς ισχύει ότι και για το δημοτικό πάρκινγκ.
Κοινοπραξία και Μαρίνα Λουτρακίου.  
Μια από τις σημαίες της προεκλογικής καμπάνιας. Καμία μεταβολή του κοινοπρακτικού σχήματος μεταξύ ΔΑΕΤ Α.Ε. και Club Hotel και εκπλήρωση της συμβατικής υποχρέωσης του ιδιώτη της κατασκευής τουριστικού λιμένα (μαρίνας) στο Λουτράκι, ώστε να αποκτήσουμε θαλάσσια δίοδο. Δήμαρχε, πρέπει να έχειτε πολύ χιούμορ. Ουσιαστικά με την δικαστική διεκδίκηση της διαχείρισης  της Κοινοπραξίας, αμφισβητήθηκε το ίδιο το κοινοπρακτικό σχήμα, αφού όπως πολύ γνωρίζουν οι νομικοί σου, σε εταιρείες ΟΕ, εφόσον υπάρχει διαχειριστής βάσει απόφασης, οποιαδήποτε αλλαγή του απαιτεί και συνιστά καταστατική μεταβολή. Επίσης, επί του θέματος της Μαρίνας (ναι αυτής που διερύγνειες τα ιμάτια σου προεκλογικά σε κάθε ομιλία σου), ουδεμία έστω αναφορά. Ούτε καν μια συζήτηση σε επίπεδο ΔΣ. Ενώ σύμφωνα με ενδείξεις, αν προετοιμάζεται το ξεπούλημα μέσω της μεταβολής του κοινοπρακτικού σχήματος σε ΑΕ, με πρόσχημα να σωθεί η Λουτράκι ΑΕ και το ΣΠΑ, θα μιλάμε για την απίστευτη παράβαση καθήκοντος την οποία ως υποψήφιος δήμαρχος την είχε καταγγείλει με σφοδρότητα και την είχε κορωνίδα των δεσμεύσεων.  
 
 
 

2 σχόλια:

  1. Κ.ΜΠΑΚΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΛΠ Η ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ?ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει σκάσει από τα γέλια.
    Αυτά άνθρωπε μου δεν τα πετάνε έτσι απότομα. Ελλοχεύουν κίνδυνοι ασφυξίας από τα γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.