Σήμερα ο αγώνας προς τιμή του Ν. Γκάλη. Δείτε τον όταν έβαζε 45 πόντους στη Barcelona

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, να έχουν ακουστεί και σχολιαστεί αρκετά, τώρα, όπως και να έχει, η ώρα για ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στο χώρου του μπάσκετ όχι μόνο στην Ελλάδα, τον Νίκο Γκάλη, φθάνει την Τρίτη 7 Μάη (20.00 NOVA) .
Στο «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονίκης, τον τόπο όπου εξελίχθηκε το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχημένης καριέρας του, η πρώην ομάδα του ο Αρης θα τιμήσει τον πρώην μπασκετμπολίστα σε μια εκδήλωση που θα διαρκέσει 2 ώρες με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη, στην οποία θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΑΡΗ και της Λιμόζ με προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του Γκάλη στον Αρη Παναγιώτη Γιαννάκη.
Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα στο χώρο του μπάσκετ, από το ευρωπαϊκά και παγκόσμιο στερέωμα, όπως οι: Ντίνο Μενεγκίν, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Στεφάν Οστρόφσκι, Ρίσαρ Ντακουρί, Φρέντερικ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Οντι Νόρις. Από ελληνικής πλευράς το παρών αναμένεται να δώσουν Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς,
Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στηβ Γιατζόγλου κ.ά.
Δείτε ένα βίντεο από τον αγώνα εναντίον της Barcelona, όταν ο Ν. Γκάλης έβαζε για πλάκα 45 πόντους.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.