Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης. 4o μέρος από το καθημερινό αφιέρωμα στα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"

Δείτε τα προηγούμενα μέρη εδώ: 1ο - 2ο - 3ο
Δήμος σύγχρονος, Δήμος αποκεντρωμένος, Δήμος κοντά στον πολίτη, Δήμος αναπτυξιακός που προσελκύει επενδύσεις, τονώνει την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα. 
-- Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις Υπηρεσίες του Δήμου. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Μετά από 1 έτος είχαμε αλλαγή ιστοσελίδας επιπέδου δευτεροετούς σε ΤΕΙ. 
-- Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Σχίνο. Καλά, ας μπορέσουν κάποια στιγμή να πιούν νερό εκτός από εμφιαλωμένο στο Σχίνο, και βλέπουμε για το ΚΕΠ.  
 -- Δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες. Λόγια μεγάλα χωρίς ουσία, χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς καμμία τεχνογνωσία, χωρίς ικανότητα να προσφέρουν
αποτέλεσμα. Κάνε πρώτα γραφείο στην Ιάσονος και βλέπουμε για τις Βρυξέλλες. (πάντως -για τους παλιούς- αυτό εμένα μου κάνει με τη παλιά διαφήμιση του Σαράφη..."Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, τώρα και στο Παρίσι".
-- Ίδρυση γραφείου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη συμμετοχή του Δήμου στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, σε Ευρωπαϊκά και πιλοτικά προγράμματα, για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος «Θησέας», για την πλήρη αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Ναι στην περιφέρεια καιστην ΕΕ έχουν βαρεθεί να αξιολογούν τις προτάσεις που τους στέλνουμε.
-- Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα,καθώς και υποστήριξης των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Όλε...Όλε...Όλε...και το κέφι συνεχίζεται.
-- Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και γνωριμία των αγορών όλων των διοικητικών μονάδων. Ντροπή να παίζουμε με τον πόνο, την αγωνία και τον μόχθο της τοπικής κοινωνίας, ειδικά σε τέτοιες εποχές. 
-- Μελέτη για ευρεία χρήση φωτοβολταϊκών σε δημόσια κτήρια για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η έννοια της πράσινης ενέργειας, μήπως είναι αντίστοιχη με αυτή του Παπακωνσταντίνου, της Μπιρμπίλη και του ΓΑΠ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.