Γ. Κακαβάς. Κατάπτυστα και κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα περί δήθεν εκφράσεων μου και χαρακτηρισμών για το λαό.

Σ.Σ. Οφείλω να πω ότι και εγώ τη πάτησα και το κατάπια αμάσητο φίλε Γιώργο. Θα έπρεπε να το ψάξω περισσότερο, αφού τουλάχιστον εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου, και το ήθος σου και αυτά τα οποία πρεσβεύεις, εκπροσωπείς και προασπίζεσαι, τα οποία συμμερίζομαι.
Αργά το βράδυ, ευθύς μετά τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου, αναρτήθηκαν τα βίντεο με τη λογομαχία μεταξύ του δημάρχου Κ. Λογοθέτη και του πρώην προέδρου Γ. Κακαβά (δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση του L1).
Αν κάποιος τα ακούσει και δει και τις αρχικές αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, φαίνεται ως ο Γ. Κακαβάς να λέει ότι "αν είναι μ...... ο λαός θα σας ψηφίσει ξανά". Μάλιστα στην αρχή υπήρχε αντίδραση από μέρος των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι πίστεψαν ότι είχε εκφραστεί με αυτό το τρόπο ο πρώην πρόεδρος, ενώ ορισμένα τοπικά ιστολόγια όπως το tvtvtk, αλλά ακόμα και το L1, επηρεάστηκαν και αρχικά έκαναν αναπαραγωγή της αρχικής αίσθησης.

Επειδή η ποιότητα του ήχου δεν είναι και η καλύτερη στο βίντεο, και επειδή υπάρχει και αρκετή φασαρία και ανταλλαγές εκφράσεων, η αλήθεια είναι ότι εύκολα "τσιμπάς" και δέχεσαι ως αληθή τη φράση.
Τα δημοσιεύματα έκαναν έξαλλο τον Γ. Κακαβά, ο οποίος εφόσον αποδειχθεί δόλος ή σκοπιμότητα, είναι αποφασισμένος να κινηθεί -δικαίως- με όλα τα ένδικα μέσα κατά του κατάπτυστου αυτού δημοσιεύματος, αφού ο ίδιος προτρέπει όλους να ακούσουν καθαρά τι ακριβώς λέει.
Μετά από προσοχή ακρόαση και επεξεργασία βελτίωσης του αποσπάσματος του βίντεο στην οποία προέβη το L1, ακούγεται ξεκάθαρα ο Γ. Κακαβάς, σε προφανές ειρωνικό ύφος να λέει στον
δήμαρχο "αν πάτε καλά ας σας ψηφίσει ο λαός και εγώ".  
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο, στρατηγό Γ. Κακαβά, μου επιβεβαίωσε ότι αυτή ακριβώς είναι φράση που λέει και εξεμάνη για τις πρακτικές που ακολουθούνται από ορισμένους είτε ακούσια ή εκούσια, με σκοπό την μείωση της προσωπικότητας και την εμφάνιση ενός διαφορετικού χαρακτήρα από αυτόν της πραγματικότητας.

Φίλτατε Γιώργο και που είσαι ακόμα να δεις τι διαστρέβλωση και τι μυθεύματα έχουν να ακουστούν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.