Σήμερα Σάββατο έχει Λαϊκή. Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε, για περάστε να δείτε τα χάλια σας...

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη και αντιδήμαρχε Γ. Γλυκοφρύδη. Λένε ότι η λαϊκή αγορά σε μια περιοχή, αντικατροπτρίζει την οργάνωση, την τάξη και την αισθητική αυτής της περιοχής και αυτών που είναι υπεύθυνοι για αυτήν.
Δήμαρχε, έχεις πάει κάποια στιγμή τους τελευταίους 12 μήνες να δείς τα χάλια σας;
-- Πλήρης ανομία. Αντάξια της δημοτικής αρχής; Όποιος θέλει στήνει όπως θέλει. Όποιος θέλει κοτσάρει δίπλα το αγροτικό του ή τον πάγκο του και πουλάει ότι θέλει. Αποδείξεις κόβουν ελάχιστοι. Έλεγχος προϊόντων, τιμών, προέλευσης...μηδενικός. Πώληση προϊόντων που απαγορεύονται σε λαϊκή όπως τυριά, κατεψυγμένα και ευπαθή προϊόντα. Όποιος θέλει δίπλα σε ένα πάγκο κοτσάρει και ένα πάγκο πουλώντας ψάρια.
-- Πλήρης αταξία. Εναρμονισμένη με τα υπόλοιπα δρώμενα στον δήμο. Ούτε καν πεζός δεν περνάς. Ο ναός της Παναγίας Γιάτρισσας ως χώρος εξύβρισης μεταξύ περαστικών. Καθείς καταστρατηγεί
τους νόμους και στήνει όπως θέλει. Μηδενική εποπτεία, μηδενικός έλεγχος.
-- Αισθητική αντάξια της δημοτικής αρχής που κυβερνά το τόπο. Καμία υπόδειξη. Καμία παρέμβαση. Κανένας κανόνας (που να τηρείται τουλάχιστον). Οι επισκέπτες της πόλης και οι ξένοι, αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα της περιοχής, όπως την έχουν φανταστεί οι...."οραματιστές" της, που περιμένουν τα Ιταλικά πανεπιστήμια για παρεμβάσεις και υποδείξεις.
Κώστα Λογοθέτη, και αντιδήμαρχε αρμόδιε για τα οικονομικά και τη δημοτική αστυνομία και τη τάξη.....να το χαίρεστε το έργο σας. Το άσχημο είναι ότι το Λουτράκι έτσι όπως το καταντήσατε, δεν θέλουμε εμείς να το χαιρόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.